Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

net als cissy…gekocht gekocht gekocht!

 • Auteur
  Berichten
 • #1891931

  Hoi!
  Volgens mij ben ik net zo erg als Cissy…(of misschien nog wel erger!) Ik heb vrijdag de Bijenkorf onveilig gemaakt..mijn man rijdt veel voor zijn werk en spaart punten bij Esso..nu kun je die punten omzetten in waardebonnen voor de Hema of Bijenkorf..en dat heb ik dus vrijdag even uitgegeven! Normaal koop ik wel eens merkkleding maar alleen in de opruiming en zeker niet als het me dan nog te duur is..Maar ik dacht voor deze ene keer.. Nu heeft Puck twee complete Hilfiger outfits en een diesel spijkerbroekje..staat zo superschetig! Zal er snel foto's van maken. Helaas kwam mama er bij de kassa achter dat ze nog wel iets moest bijbetalen..oei oei dat wordt op een houtje bijten deze maand haha! Kopen jullie weleens merkkleding voor de kids? Ik MERK dat ik voor Puck liever geld uitgeef aan dat soort dingen dan voor mezelf!

  Liefs, Marcia mv Puck.

  #3714502 Quote

  haha you go girl!

  hier geen merkkleding, kijk als ik iets onwijs leuk vind en het is niet te idioot duur dan geef ik het graag uit, maar wij zijn vooral van de kleertjes van de Hema, H&M, C&A enz enz.

  Koop overigens ook geen merkkleding voor mezelf, maar dat heeft ook wel te maken met dat ik een grote maat nodig heb.

  Groetjes Jenneke mv Ivar

  #3714607 Quote

  hahaha geweldig lijkt me dat zeg….

  ja hier wel een mama die ook af en toe wel merkkleding koopt hoor….vooral trainingspakkies ben ik een nike of adidas fan…en dan laten we ook nog vaak Yoëll`s naam er achterop drukken….

  qua spijkerbroekjes ben ik een retour of vingino fan, die koop ik dan ook altijd via internet…..veel voordeliger dan in de winkel…..scheelt soms wel 30 euries….

  verder koop ik graag bij de hema en h&m…..helaas zijn veel dingen veelste wijd want ik heb maar een slank ventie…..en merkkleding zit dan gewoon wat leuker…..

  maar goed ieder zn eigen natuurlijk….

  ben wel super benieuwd naar de foto`s hoor

  liefs denise

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct