Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

wat lusten de kids absoluut niet?

 • Auteur
  Berichten
 • #1891941

  Vanavond had ik witlof uit de ven met ham en kaas (wat vind sonja ervan eigenlijk…)
  Yoëll zat gewoon echt te kokken bij elk hapje witlof hihihi. Oh nee ik vond het best sneu en heb hem dus zelf laten kiezen wat hij wel wilde eten, de ham en kaas gingen met smaak naar binnen en het vlees en de aardappels ook. Voor Yoëll dus even geen witlof.

  Maar ook champignons slaat hij over, die gezichten die hij erbij trekt zijn dan wel weer zo leuk om het nog even voor te houden

  Verders eet hij alles mee wat er gegeten wordt, dus die twee dingen nemen we voor lief en proberen we later nog eens

  Wat vinden jullie kids niet lekker??

  #3714565 Quote

  Uh hier een alles etertje..
  Als ik heel eerlijk ben, heb ik niet iets wat ik kan bedenken wat annique niet lust.
  Appel spuugt ze wel uit, maar dat is meer omdat ze het niet weg krijgt , als ik het pureer eet ze het wel. ( lastig appel kauwen met 5 tanden en geen kiezen hahaha)
  Maar nee , hier geen komische taferelen omdat ze vieze gezichten o.i.d dergelijks trekt bij het eten.

  liefs sandra

  #3714567 Quote

  Tijs vindt aubergine echt niet te eten. Verder lust hij heel veel, dus wat hij echt niet lust, hoeft hij ook niet te eten. Proberen we over een tijdje wel weer een keer. Ook is hij nog geen fan van grove stukjes, maar dat komt vanzelf ook goed. Dat weet ik zeker.

  Groetjes,
  mv Tijs

  #3714570 Quote

  elise lust alles

  dat is net een grote kliko alleen rode kool is ze niet zo'n fan van maar ze eet het wel

  groetjes saskia

  #3714573 Quote

  Toevallig eet Linde vandaag niets, erg verkouden, koorts en kort van adem maar normaal gesproken maakt het allemaal niet uit.
  Het wordt allemaal zo snel mogenlijk en het liefst met een heleboel tegelijk naar binnengewerkt mbv vorkje, lepel en uiteraard haar handjes.
  Dan krijg je dus  dat de naar binnen gepropte pasta weer terug komt en vervolgens weer herkauwd naar binnen gaat hihihihi….niet echt de beste tafelmanieren dus maar we doen ons best hoor!!!
  Witlof met ham en kaas hebben we nog niet geprobeerd, wiltlof gebakken en dan in een stamppotje met aardappels, ger.zalm en creme fraiche vindt ze heerlijk (mama ook!!!)
  Oh ja smeerkaas op brood, dat is niet echt favoriet.

  groetjes Daniëlle.

  #3714576 Quote

  euhhh wat lust hij wel? Dat is misschien een betere vraag. Brood gaat er nog wel redelijk in. Maar avondeten. Het ligt er maar net aan hoe zijn pet staat. Wat hij de ene week met smaak eet, wil hij de week daarna echt niet.

  #3714579 Quote

  Mila moet echt geen zuurkool,en ik maak hem echt niet te zuur…
  gr piewie

  #3714581 Quote

  Zuurkool!

  Bij alle nieuwe smaken trekt Julian een gezicht zodat ik denk dat hij dat nooit van zijn leven zal eten. Maar blijkbaar went een nieuwe smaak erg snel want meestal neemt hij al vrij snel een tweede hap. Ik blijf altijd eten aanbieden wat hij eerst niet zo geweldig vond en na een tijdje blijkt ook wel dat hij gewoon moet wennen aan de smaken en de structuren. Rijst bijvoorbeeld eet hij nu met smaak op en in het begin had hij aan 1 hap genoeg. Het enige dat ik hem voorlopig niet meer voorzet is dus zuurkool. Ik begrijp nu waar de uitdrukking: Daar kan ik me wel van schudden, vandaan komt! hahaha!

  Mandarijntjes zijn ook zeker niet favoriet, maar toch blijft hij ze proberen.

  Ellen mv Julian

  #3714599 Quote

  tauge, prei (als het lange slierten geworden zijn), appel en mandarijn
  oh trouwens appel en mandarijn gepureerd wel, stukjes dus niet

  groetjes Jenneke mv Ivar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct