Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

VRIJDAG OM 8.30 NAAR HET ZIEKENHUIS VOOR MIJN BORSTVERKLEINING

 • Auteur
  Berichten
 • #1891952

              Zo vrijdag morgen is het zover ik krijg mijn borstverkleining.Dit is mijn 6e operatieve ingreep in twee jaar tijd en de eerste keer dat ik echt bloedje nerveus ben.Ik heb zelfs overwogen om het af te zeggen .Maar ik denk dat dat komt omdat we inmiddels de verantwoordelijkheid hebben voor onze zoon Dean.Ik ben ook zeer benieuwd naar het resultaat ik ben   1.67 en heb maat f.Buiten de lichamelijke ongemakken vind ik het toch ook wel een probleem dat mannen me nooit in de ogen kijken maar bijna altijd in mijn decollete.1 ding weet ik zeker ik ga mijn mannen missen als ik in het ziekenhuis lig.
  groetjes Chantal

  #3714699 Quote

  Oh Chantal spannend hoor.Het is misschien wel effetjes eng,maar straks ben je er dolgelukkig mee.Laat je dan ook een voor en na foto zien?(Niet bloot hoor,hahaha)\
  Nou meid veel succes en ik zal aan je denken vrijdag,hoe laat moet je?
  Liefs Kitty en Tess

  #3714700 Quote

  Hey!

  Groot gelijk heb je hoor! Ik heb 10 jaat geleden mijn borsten laten verkleinen, en ik had het veel eerder moeten laten doen! Het is mij alles meegevallen! Het enige vervelende was het verwijderen van drains, maar ach, dat hoort erbij! Ik weet zeker dat je je geweldig voelt na die operatie, nog mooier dan je al bent waarschijnlijk!!

  Kus, Marieke

  #3714731 Quote

  Ik wens je alvast veel succes en een voorspoedig herstel! Je mannen gaan het wel eventjes redden zonder jou en krijgen straks een blije mama en partner terug!

  Ellen m v Julian

  #3714737 Quote

  Oh spannend zeg. Heel erg veel succes!!!. Bij mij staat het ook in de planning., maar op advies van de plastisch chirurg wacht ik tot we klaar zijn met kinderen. Ben heel benieuwd naar jou ervaring!! Sterkte morgen.

  Gr. NAtasja mv Jamie

  #3714738 Quote

  Heel veel succes vrijdag en ik hoop dat je snel herstelt

  Tamara mv Jesse

  #3714742 Quote

  Blijft spannend als je het ziekenhuis in moet en dan ook nog je mannen moeten missen dat is ook heel vervelend, maar je weet waar je het voor doet en bent vast snel weer bij te terug thuis.
  Veel sterkte, Laura mv Thom

  #3714812 Quote

  wow, spannend hoor! je bent straks vast heerlijk opgelucht dat je die last kwijt bent!
  zet m op he!!

  liefs Jenneke mv Ivar

  #3714828 Quote

  Spannend zeg!! Heel veel sterkte vrijdag en hopelijk ben je snel hersteld na de ingreep!

  Liefs Annemarie

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct