Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

887934 Juniorbedjes

 • Auteur
  Berichten
 • #1893936

  Even een vraagje!
  Ik zie regelmatig van die superleuke nieuwe "grote" bedden voorbij komen, gebruiken jullie allemaal peuterdekbedjes of is het ook te doen met een normaal een-persoons dekbed?
  Linde ligt nog prima in haar ledikantje hoor maar het ziet er wel erg leuk uit, ook veel gezelliger om samen een boekje in te lezen (kom het ledikantje de laatste tijd zo moeilijk uit..hahahahahaha!).
  Ik vraag dit omdat Roos meteen naar een een-persoonsbed is gegaan, en ik het eigenlijk best jammer vind om voor een paar jaar een klein bedje + matras + overtrekjes+dekbedje aan te schaffen.
  Maar Linde heeft maar een klein kamertje en dan is een juniorbedje wel weer lekker wat ruimte betreft.
  Keuzes, keuzes….ik weet het nog niet misschien hebben jullie geweldige argumenten voor- of tegen een juniorbedje.

  Ik hoor het graag!

  groetjes Daniëlle.

  #3732913 Quote

  Merel groeide haar ledikant uit…dus heeft ze alvast voor haar verjaardag een nieuw bedje gekregen.
  Omdat haar kamertje ook niet zo groot is, en raar qua indeling is, kan er tegen de muur achterin wel een bedje tussen van 1.80.    dus hebben wij nu een juniorbedje gekocht van 1.70.
  daar kan ze nog wel eventje mee vooruit… en hij is van ikea, dus qua prijs viel het ook wel mee!

  lastig he!

  succes….

  #3732987 Quote

  Nou ik wilde er eerst niet aan aan een junior-bed. Ik had een super bed gezien, een droombed, maar die kost wel bijna 300 euro en dan moet er nog een matras in… Nu zag ik hier een foto van een prachtig kamertje met een meegroei-bedje (Minnen) van de IKEA; optie! Een heel erg mooi bedje, en qua prijs erg aantrekkelijk. Eens bekijken in het echie…
  Groetjes, Esther.

  #3733031 Quote

  Enzo ligt nog geweldig in zijn ledikantje maar van de winter gaan we zijn kamer opknappen en krijgt hij ook een ander bed.
  We hebben besloten een 1-persoonsbed. Een juniorbed is leuk maar zo lang gaat dat niet mee. Ik heb een leuk kajuitbed gezien met lades eronder dus kan hij heel veel speelgoed in kwijt. En ik zag ook een bed met lades eronder en een ombouw erbij, nog makkelijker als je niet veel ruimte hebt.
  Aan z'on bed heb je in elk geval jaren plezier

  succes met kiezen

  liefs
  di silva

  #3733036 Quote

  Hoi Daan,

  Isis ligt nog heerlijk in haar ledikantje, maar als we straks overgaan op een nieuw bed dan wordt het denk ik gelijk een eenpersoonsbed. Ik vind het gewoon zonde van het geld om eerst een juniorbed (mét matras, en dekbed, en overtrekken…) te kopen en één à twee jaar later alsnog een eenpersoonsbed. Nou zou in ons geval Nika dan wel door kunnen gaan naar het juniorbed, maar toch. Ik ben als kind ook van een ledikant naar een eenpersoonsbed gegaan en ik heb het overleefd!

  Groetjes,
  Myrna

  PS: nog heel erg bedankt voor jullie kaartje, vond het echt heel lief! Binnenkort weer iets afspreken? Ik begin morgen weer met werken   maar heb altijd de maandag en dinsdag (en voorlopig ook de donderdag) vrij.

  #3733082 Quote

  Hier ook ikea minnen, kan van 1,50 tot 2,00 meter volgens mij groeit dus lekker mee incl matrasdelen. Heb er een normal grote dekbed bij. Heb voor de winter een 4 seizoenengehaald maar weet dat 1 deel genoeg zal zijn ook omdat hij door de grote vaak nog dubbel zal gaan. Het andere deel is heel handig bij ongelukjes snachts!

  #3733145 Quote

  wij hebben het lime groene junior bed van bopita besteld bij prenatal.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct