Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

887946 Even Vertellen Hoor

 • Auteur
  Berichten
 • #1893948

  Hoi allemaal,

  Even weer eens stiekem bijkletsen (zit op mijn werk). Er zijn zoveel leuke dingen de revue gepasseerd. We hebben een heerlijke vakantie in Frankrijk gehad in juni. Mijn ouders waren met de eigen caravan (wij hadden er ééntje gehuurd) ook nog een weekje naar het zuiden afgereist, wat Renée natuurlijk helemaal geweldig vond. En wij ook, want wij hadden gewoon oppas zodat we naar de wedstrijden van het nederlandseftal konden gaan kijken, hahahaha.

  Renée wordt,   net als alle spruiten hier, al een echt peuter. Ze heeft al een aantal keer geoefend in de peutergroep van het kdv en ze vond het super!! Kwam ze helemaal trots thuis.

  Afgelopen weekend had ik de vrijdag vrij. Mijn ouders stonden met mijn neefje van 10 hier in de buurt op een camping en daar zijn we de hele dag naartoe geweest. Heel gezellig, al wilde onze meid niet slapen in de caravan.

  Zaterdags zijn we met z'n drieëen  naar het zuiden  van limburg afgereisd naar Marly en haar ouders (jawel nog een forum vriendschap is ontstaan). Heerlijk genoten!! Lekker gezwommen met die meiden en 's avonds lekker ge-BBQ-d. Wat was het gezellig. Zondag weer terug naar huis en na een kort slaapje een stukje gaan fietsen. Toen kwamen we bij Esmé uit (het was een echt forumweekend, hahaha). Efin, binnen de korste keren lag Renée met Kay languit in het badje. Ook weer heel gezellig. Maandag moesten we allebei een beetje bijkomen van alle drukte.

  Gisteren was papa vrij en zijn we met z'n drietjes naar de dierentuin in Overloon geweest (echt een aanrader voor dat kleine spul!!). Ook weer gezellig.

  Langzaam leven we toe naar het moment dat we voor een brusje gaan. De angst voor  het extreme zwangerschapsbraken, heeft gelukkig plaats gemaakt voor een goed voorbereid gevoel. We zullen het allemaal toch over ons heen moeten laten komen. Eerst maar eens zwanger worden, want da's ook niet gezegd dat dat allemaal zo makkelijk gaat als de eerste keer.

  Een heel verhaal, maar dan zijn jullie weer wat bij.
  Misschien dat ik vanavond nog effe wat foto's erbij plaats, maar ik beloof niets .

  Groetjes,
  Evelien

  #3733052 Quote

  Jullie zijn lekker de zomer aan het genieten en terecht! Ben natuurlijk wel benieuwd naar de plaatjes erbij..
  Groetjes Laura en Thom

  #3733063 Quote

  Heerlijk aan het genieten dus!
  Groot gelijk,alleen een paar foto'tjes zouden niet misstaan nee!Haha.
  Groetjes Tanja

  #3733094 Quote

  Hoi Evelien,

  Begrijp ik het goed dat je tijdens de zwangerschap extreem veel hebt moeten overgeven?

  #3733113 Quote

  Hé Rebbie,

  Ja helaas wel. Ik heb 11 weken niets binnen kunnen houden. Ben in totaal 20 dagen opgenomen geweest in het ziekenhuis. Aan je reactie begrijp ik dat je het kent?
  Je mag me altijd mailen als je wilt kletsen op evelienenrenee@gmail.com.

  Groetjes,
  Evelien

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct