Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

887952 In Het Ziekenhuis Gelegen

 • Auteur
  Berichten
 • #1893954

  Hoi Meiden,

  Hierbij wil ik even zeggen dat jullie mij hier voorlopig even niet zullen vinden, het gaat allemaal niet zo als het moet en heb er dus geen energie meer voor helaas.

  Zaterdagmorgen vertrokken wij met vrienden naar Luxemburg, voor een weekje vakantie. De hele nacht niet geslapen ivm harde buiken, zondagmorgen alles weer ingepakt en naar huis gereden (wat duren 3 uur dan lang).

  Bij de grens van Maastricht meteen de vk gebeld en we konden meteen komen, zij wilde kijken of ik eventueel ontsluiting had, maar er kwam allemaal vocht uit en de indicator gaf vruchtwater aan. Wij zijn ons rot geschrokken! Schoonouders gebeld om Lyanne op te vangen en meteen naar het ZH gereden. Allerlei onderzoeken gehad, gelukkig geen gebroken vliezen.

  Maandagmorgen weer terug voor extra controle, de harde buiken bleven nog steeds, 5-6 in het uur. Ben dus opgenomen ter observatie. Mocht het doorzetten dan telt iedere minuut. Woensdagmiddag mocht ik weer naar huis, maar moet absolute rust houden, omdat ze nog steeds niet weg zijn. Woensdag weer op controle bij de gyn. De harde buiken zijn er nog steeds, vooral bij inspanning, worden het er weer meer, moet ik meteen bellen en terug naar het ziekenhuis. De harde buiken kunnen ontsluiting veroorzaken namelijk.

  Wij zijn er ontzettend van geschrokken en ben best wel bang, we leven nu van dag tot dag.

  Lyanne d'r verjaardag is over 2 weken en vieren wij alleen met familie, helaas geen kinderfeestje. Dat zou voor mij te veel druk en stress leveren, wat dus niet goed is. Helaas moeten wij dus ook  de uitnodigingen van andere kinderverjaardagen afslaan.

  Met Lyanne gaat het super, ze was wel heel opstandig toen ik in het ziekenhuis lag, maar ze is nu liever en voorzichtiger dan daarvoor. Ze zegt wel telkens "mama, ziekenhuis nee". Het heeft dus toch wel veel indruk gemaakt op onze kleine meid.

  Nou, groetjes allemaal en fijne 2-jaar verjaardagen!

  Groetjes, Marieke  mv Lyanne 25 wkn + 1 zwanger

  #3733106 Quote

  he wat balen dat het allemaal niet zo gaat zoals je zou willen. Doe het lekker kalm aan en richt je energie op je gezinnetje en het wondertje in je buik.

  Liefs sandra

  #3733108 Quote

  Hè wat vervelend om te lezen. Doe svp inderdaad maar rustig aan. En die kinderfeestje komen heus nog wel een keer! (ze worden allemaal nog een keer 3 ook!)
  Heel veel sterkte met rustig aan doen!
  Liefs Nelleke

  #3733110 Quote

  He Marieke, wat is dat schrikken zeg! Het leek in het begin toch een voorspoedige zwangerschap te zijn (vergeleken met die van Lyanne).
  Het enige wat je kunt doen is rust houden, maar dat zul je ook wel doen denk ik. Maak je niet druk om de verjaardagen. Wat Nelleke ook al zegt: ze worden ook allemaal een keer 3 hoor. Bovendien heeft Lyanne veel meer aan een rustige moeder dan een gestresste moeder. Die feestjes die mist zij echt niet!

  Ik wens je heel veel rust en geduld toe!

  Groetjes,
  Ellen mv Julian

  #3733119 Quote

  Dat zijn spannende en totaal geen leuke tijden, ik zou zeggen pak die tuinstoel zet 'em in standje ontspannen en relax….

  Als het allemaal zo simpel was…. Hey meid ik leef met je mee! Probeer toch maar je rust te pakken in hoeverre dat gaat met een 2 jarige om je heen….

  Sterkte

  groetjes mv elisa Carolien

  #3733125 Quote

  Och meid,wat vervelend allemaal.
  Ik kan me voorstellen dat je bang bent,houdt jezelf goed in de gaten en luister goed naar je lichaam.
  Veel rust voor jou en de kleine het beste dus verg niet te veel van jezelf!
  Meis,ik hoop voor je dat het snel wat rustiger wordt in je buik.
  Groetjes Tanja

  #3733163 Quote

  Joh Marieke, wat naar voor jullie. Hartstikke goed dat je omgekeerd
  bent om naar het ziekenhuis te gaan. Ik wens je veel sterkte en toch
  nog een fijne, maar rustige verjaardag van Lyanne. Hou vol meis!

  #3733216 Quote

  Jeetje Marieke, dat is schrikken zeg.
  Ik hoop dat je de benodigde rust kunt krijgen met een tweejarige peuter om je heen.
  Elke dag telt inderdaad met deze zwangerschapsduur. Ik hoop voor je dat je baby nog heel lang bij je blijft zitten. Bij mama in de buik is toch de beste plek voor hem.

  Succes en geniet ondanks alles van je dochter en je zwangerschap.

  Groetjes,
  Geeske.

  #3733219 Quote

  Dat is schrikken, heel veel succes en doe rustig aan!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct