Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

887969 En Daar Zit Je Dan

 • Auteur
  Berichten
 • #1893971

  sorry, hoort eigenlijk niet hier maar hier is meer reactie dan op augustus 2008 forum en jullie zijn iets vertrouwder hahaha

  9 maanden lang toegeleefd naar 2 augustus want dan is de uitgetelde datum…en tja nr 1 was er met 38.5 wkn dus deze zal ik heus niet helemaal uitdragen….
  maar helaas, afgelopen zaterdag was dus de uitgetelde datum en deze ging voorbij zonder dat we onze baby eindelijk in armen konden sluiten….
  ergens heb ik het er best moeilijk mee, in de tussentijd gaat de verlof periode verder en heb juist doorgewerkt tot 4 wkn van te voren zodat ik naderhand langer zou hebben met de kleine…
  zaterdag was ik vrij down en ook gister kon ik mn draai niet vinden, het gaat nu wel redelijk maar kan me er raar genoeg geen inbeelding meer bij maken dat we dadelijk een baby erbij hebben, zelfs de box in de kamer en een complete babykamer geven me dat gevoel al even niet meer….heel raar maar je stelt je ongemerkt toch ergens op in en de uitwerking als dat niet gebeurt is vreemd.
  sinds donderdag heb ik bij de politie aangifte gedaan van vermiste enkels want ook bij mij hebben mijn enkels zich uit de voeten gemaakt en moet ik het doen met benen die in 1 keer doorlopen tot mijn voeten…en heb ik door het lopen op  blote voeten en slippers (want tja schoenen passen niet meer) de hakken van mijn voeten onder de kloven zitten grrrrr

  sorry moest even mijn depri ei kwijt….morgen weer naar de VK en donderdag naar het ziekenhuis om te kijken voor de mogelijkheid tot inleiden….vreemd maar in mijn achterhoofd heeft er altijd een stemmetje gezeten met de datum 8-8-2008…(had ik daar maar meer naar geluisterd, dan had ik nu misschien niet zo'n dowm gevoel en me er beter bij kunnen neerleggen)

  Groetjes Veronique 40+2 wkn

  #3733217 Quote

  Oh, kan me helemaal voorstellen dat je er door heen zit.
  Ik heb zelf de mazzel gehad dat ik twee keer te vroeg ben bevallen, maar had het ondanks dat toch al helemaal gehad.
  Maar…die baby komt echt hoor. En ook dan kun je je niet meer voorstellen dat hij er niet is geweest.
  Heel veel sterkte nog even met de laatste loodjes (hopelijk duren ze nog maar heel kort).

  Groetjes,
  Geeske.

  #3733218 Quote

  Overtijd lopen is nooit leuk. Heel veel succes, 8-8-2008 zou wel een hele mooie datum zijn…wieweet.

  #3733221 Quote

  Hoi Veronique. Ja vervelend als je over de datum bent (hihi klinkt een beetje raar).
  Maar een klein lichtpuntje .. de dagen dat je over de uitgerekende datum heen bent worden aan je zwangerschapsverlof bijgeteld hoor! Je hebt minimaal recht op dat aantal weken. Je hebt gewerkt tot 4 weken van te voren, dus je hebt vanaf de geboorte nog recht op 12 weken verlof. Dus vanaf nu maakt het niet meer uit hoe lang je kindje zit (tenminste, niet voor je verlof daarna).
  Heel veel sterkte met je nu echt laatste loodjes, en je zal zien, over een paar weken komen je enkels heus wel weer naar huis. Ze hadden een veel te leuk leven bij jou!
  Groetjes!!
  Nelleke

  #3733222 Quote

  Hoi,

  Ik snap je teleurstelling, maar kop op hoor, het kindje komt als het er klaar voor is, dus probeer nog maar lekker te genieten van de vrijheid die je nu nog even hebt.

  Wat die dagen betreft; ik kan niet anders zeggen dan Nelleke. Maak je wat dat betreft ook niet druk, want je krijgt er alleen maar meer dagen door….dus alle dagen die de bevalling later begint, krijg je alleen maar cadeau.

  Succes en sterkte met de bevalling.

  Groetjes Fonske.

  #3733256 Quote

  wat duren die dagen dan lang, he? Iris van ons bleef 9 dagen heerlijk zitten, en woog dan ook 4230 gram, een stevige tante,haha. geniet er nog lekker van, en laat het op je afkomen.,,,, groetjes Wendy

  #3733293 Quote

  Ach gos, Veronique…………… Dat klinkt heel sneu! Maar de baby komt er echt (en er kómt zelfs een moment dat je denkt: zat het nog maar in m'n buik, dat was wel zo rustig hahaha).

  Maar daar heb je nu niet zoveel aan natuurlijk, als je het wachten zat bent, is elk uur dat het langer duurt er 1 teveel. Al is 8-8-08 dan een mooie datum en al duurt je verlof net zoveel langer als dat de baby te laat komt: als je wilt dat het komt, dan wil je dat nú!

  Sterkte meid, nog heeeel even volhouden hoor!!
  Liefs
  Susan

  #3733297 Quote  Ik wens je nog heel veel sterkte de komende dagen.
  Ik weet als geen ander wat het is als je overtijd loopt.
  En nu zeker met dit weer.
  Kom op meis, voor je het weet heb je haar of hem snel in je armen.
  Ik weet dat dit een schrale troost is maar het is echt zo

  Liefs Ilse mv Danique en Fay

  #3733328 Quote

  Ja, die laatste loodjes zijn best zwaar, zeker als de uitgerekende datum voorbij is.
  Wat betreft je verlof: is inderdaad wat de andere moeders al schreven. Je hebt 4 weken gehad en de andere weken gaan in zodra je kindje geboren is. Dus je hebt zelfs nog langer als de 16 weken.

  Bijna 2 jaar geleden beviel ik na 42 weken zwangerschap van een dochter. Wat duurde dat lang zeg!
  Ik ben 8 maanden extreem misselijk geweest, ging maar niet over. Lag heel veel op bed en kon bijna niets. Toen kwam de uitgerekende datum, waar ik zo naar uit keek, want dan zou die misselijkheid over zijn, maar week 1 voorbij en bij de 42e week nog niets…
  Ik dacht die baby komt niet meer en blijft zitten ofzo.
  Herken je gevoel dus wel een beetje.

  Uiteindelijk braken mijn vliezen na 41 weken en 4 dagen en verder gebeurde er niets, helemaal niets…Uiteindelijk ben ik na 42 weken precies opgenomen in het ziekenhuis en ben ingeleid. Dat ging prima, ik vond het goed te doen en na 5 uur doorwerken kregen wij onze dochter!!

  Net als jij kon ik me ook niet echt een voorstelling maken van hoe het zou zijn met je kindje in je arm, of je kindje in de box die al weken klaar staat. Of het kindje in zijn/haar kamertje. Voor mij begon dat pas, toen ze er ook echt was.

  Zet hem op met de laatste loodjes en hoe dan ook: je kindje komt heel binnenkort!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct