Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

887984 Zwangerschaps Update

 • Auteur
  Berichten
 • #1893986

  Hee hoi meiden.

  In de topic van Tygo zijn muggenbulten waren er een aantal van jullie die om mij vroegen… Zucht…. lief dat jullie daaraan gedacht hebben.

  Eerst Tygo:   zijn muggenbulten waren de eerste dag (dus die van de foto's)  het ergst. Gelukkig waren de volgende dag de rode bulten vervangen door rode stipjes. Het ergste is eraf nu. Hij heeft gelukkig geen last gehad.
  Zo'n muggenstekker hebben wij wel in de caravan. Maar nooit aan gedacht om die hier ook es in te pluggen. Bedoelen jullie zo eentje met citroen-geur? Of met zo'n heel irritant hoog geluidje wat muggen dan op afstand moet houden?
  Hij heeft er thuis nooit last van. Wij hebben overal horren boven.

  Nu ik. Ik ben vorige week dinsdag naar de echo geweest. Volgens de eerste berekeningen van de 7/8 week echo, zou ik dan 11 week en 2 dagen heen zijn. Uitgerekende datum 15 februari…
  Nou, ik kreeg er mooi 5 dagen cadeau bij. Opgemeten en wel was het frummeltje precies 12 weken oud. Mijn uitgerekende datum is nu 10 februari.
  Mijn baarmoeder leek wel een trampoline. Hij zette het echo-apparaat op mjn buik, drukte een beetje en direct zagen wij iets springen in beeld hahahaha. Alles lijkt nu goed en gezond te zijn. "Gewoon" 4 ledematen (ik was ècht wel een beetje bang voor misvorming door die kuur) en een vrolijk kloppend hartje. Heel fijn om te zien.

  Morgen moet ik naar de VK voor een standaard-controle. Altijd gezellig !!!

  Ik heb op internet een Angelsounds doppler besteld. Het leek me zo leuk om zoiets te hebben. Gisteren is hij binnen gekomen en direct even getest natuurlijk. Eerst een rustige hartslag te horen en darmgerommel (beide van mij dus). Ik dacht wel eerst dat die hartslag van de beeb moest zijn, maar toen ik mijn eigen pols er even bij pakte, bleek het gewoon mijn eigen te zijn. hihi
  Na lang zoeken en schuiven met het apparaatje  ineens een hartslag die wel 2x zo snel was als die van mij   !!! jeujjeujjeuj gevonden!!! Heel apart gevoel. Dat je zelf je beeb kunt opzoeken en hem/haar eventjes horen…

  Nou, dat was weer de update.
  Groetjes en nogmaals bedankt voor jullie belangstelling !

  happyM.

  #3733378 Quote

  Wat kun je je baby goed zien op die echo. Geweldig wat een wondertje weer.
  Fijn dat alles goed is!
  Voel je je ook goed?
  Ook fijn trouwens dat de muggenbulten bijna weggetrokken zijn bij je zoontje!!

  #3733383 Quote

  Wat een opluchting zeg. En leuk weer altijd om te zien dat alles het doet! prachtig!!
  Ik denk dat ik nooit zo'n apparaatje zou kopen, want dat zou ik om de 5 minuten gaan luisteren of het hartje het nog wel doet. Ik denk dat ik gek zou worden van mezelf!
  Geniet ervan hoor!
  Liefs Nelleke

  #3733388 Quote

  Fijn dat het goed gaat met jou en de kleine. Mooie echo!

  #3733400 Quote

  Goed om te horen dat alles goed was bij de gynaecoloog. En 5 dagen cadeau krijgen is nooit weg, lijkt me!
  Hopelijk voel je je ook helemaal goed en kun je volop genieten van je zwangerschap. Kan me voorstellen dat het een opluchting was om te zien dat het kindje er helemaal goed uitzag op de echo!

  En fijn dat het ook met Tygo en zijn muggebulten weer helemaal goed gaat!

  Groetjes,
  Geeske

  #3733412 Quote

  Oooo, zucht&zwijmel……….. wat een mooie echo, wat kun je het kindje goed zien zeg! Heerlijk dat je nu helemaal gerustgesteld bent, het ziet er dan ook super uit.

  Tja, wat zeg je dan? Ga maar lekker genieten en je opgelucht voelen, na de hele voorgeschiedenis kan ik me daar wel iets bij voorstellen.

  Groetjes
  Susan

  #3733435 Quote

  Fijn meid, dat het nu goed gaat! Geniet er van en schreeuw het van de daken dat je zwanger bent!

  Groetjes,
  Ellen mv Julian

  #3733459 Quote

  Fijn dat je zelf op de echo hebt kunnen zien dat het goed gaat, dat is vast een hele geruststelling! Nu kan je rustig genieten! Gaat het al hard met je buik?
  Groetjes Laura mv Thom

  #3733592 Quote

  en het niet vertellen he toen we in de Sprookjeshof waren

  ik ben  heel blij voor je dat de echo helemaal goed was, nu lekker genieten!!

  liefs Jenneke

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct