Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

888007 Maak Me Erg Zorgen Om Marit

 • Auteur
  Berichten
 • #1894009

  Marit heeft al 3 weken diarree. Soms heeft ze af en toe "normale" poep, maar even later heeft ze weer enorme spuitluiers. Soms zelfs met slijm, of alleen maar slijm en het ruikt heel erg scherp. De huisarts was wat afwachtend, maar van de week was ik het zat en eiste onderzoek en actie! Daarop is er bloed geprikt bij Marit en dat kwam niet goed terug. We moesten gelijk door naar de kinderarts. daar komen we net vandaan, de bloedwaarde die met de botopbouw te maken heeft was 25x hoger dan normaal (is normaal tot 400 en bij marit 9000) Het kan verschillende dingen betekenen, of ze heeft een botziekte, of haar nieren werken niet goed, of ze heeft een tropische parasiet in haar darmen (kan ik meegenomen hebben) of haar leverfunctie is verstoord. Al met al wordt ik er niet veel geruster op. Vanmiddag word er aanvullend bloedonderzoekonderzoek gedaan en ik kan elk moment een telefoontje krijgen van de kinderarts. Dan hoor ik hoop ik meer, het kon zijn dat ze haar vanavond op willen nemen. We hebben al zo'n rotjaar achter de rug (ik ziekenhuis in en uit door mijn MS) ik mag in ieder geval wel bij haar blijven slapen als ze opgenoemen moet worden. Bbbrrrr, ik hoop dat het allemaal meevalt, ik ga kapot bij het idee dat ze wat ergs heeft!

  Monique, bezorgde mama van marit 26-08-2006

  #3733577 Quote

  God Monique, wat een ontzettend onrustig gevoel moet jij hebben. Dit is inderdaad je ergste nachtmerrie, dat er wat ernstigs met je kindje gebeurt of dat ze iets gaan mankeren. Ik hoop voor jullie dat het uitgebreid bloedonderzoek snel duidelijkheid geeft en dat ze dan snel  een behandeling op kunnen starten. Ik wens jullie ontzettend veel sterkte toe en hou je ons op de hoogte. Ik leef met jullie mee.

  Liefs Fonske.

  #3733584 Quote

  bah wat vervelend nieuws! het zet me wel weer aan het denken hoor, dat je zelf ergens op aan moet dringen bij de HA en na het bloedonderzoek is het ineens wel spoed… ik hoop dat ze snel wat vinden waar ze wat aan kunnen doen en dat je meisje heel snel opknapt. Het is niet makkelijk voor jullie na je eigen ziekte, ik hoop dat alles goed afloopt!!

  veel liefs Jenneke

  #3733588 Quote

  Dat is schrikken zeg!!
  Wat vervelend voor jullie.
  Goed van je dat je toch aangedrongen hebt, op meer onderzoek.
  Hopenlijk valt het verder een beetje mee en mocht er iets uit komen dat het goed en snel te behandelen is. We horen graag hoe eht verder gaat…
  Heel veel sterkte meid!!!
  Liefs, Marianne

  #3733603 Quote

  Lieve Monique,

  jemig mens wat een schrik, bij mij zou de paniek ook toeslaan hoor. Maar je doet het in ieder geval helemaal goed in mijn mening….laat je niet intimideren door de dokter, je springt gelijk op de bres voor je kleine meid.
  Heel veel sterkte de komende tijd, en zorg ook goed voor jezelf hoor!

  Ajuus, ilja

  #3733604 Quote

  Jeetje Monique,wat een ellende.
  Ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt om je kleine meid.
  Ik zal hard voor je meeduimen dat het allemaal mee valt.
  Groetjes Tanja

  #3733613 Quote

  Dat is inderdaad wel zorgwekkend! Ik hoop dat je op dit moment lekker thuis bent en dat je een geruststellend telefoontje hebt gehad.
  In ieder geval heel veel sterkte toegewenst!
  Liesf Nelleke

  #3733663 Quote

  Jeetje, dat is schrikken zeg!
  Fijn dat de kinderarts met goed nieuws kwam, maar toch blijven de zorgen dus nog voortbestaan zolang je geen zekerheid hebt.
  Hopelijk wordt er dinsdag snel meer duidelijk en kunnen jullie weer lekker onbezorgd genieten van elkaar. En een lekkere vakantie hebben.

  Groetjes,
  Geeske.

  #3733630 Quote

  Hi Monique,

  Wat afschuwelijk!
  Ik hoop dat alles meevalt en dat ze het met de juiste kuur kunnen verhelpen.
  Laat je ons wat weten, wanneer je meer duidelijkheid hebt?

  Groetjes Charlotte

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct