Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

888045 09 08 Apos08 2 Jaar Geworden

 • Auteur
  Berichten
 • #1894047

  Nog bedankt voor de felicitaties!!!
  Tja, Rebecca is nu 2 jaar (en inmiddels 5 dagen).
  Vond de 1e verjaardag heel bijzonder, maar deze 2e verjaardag toch ook. Moest ook weer aan 2 jaar geleden denken (bevalling enzo), maar had dat minder als vorig jaar.

  Rebecca is heerlijk verwend, genoot volop van de ballonnen, taart met kaarsjes en cadeaus. Al werden die cadeaus  haar 's middags met de visite wel een beetje teveel. Ze wilde ze niet meer uitpakken.

  Wij hebben hier een hele kleine huiskamer…en niet eens een tuin, dus vierden haar verjaardag bij de SpeelOtheek (waar ik vrijwilligster ben 1x per maand). En na dagen regen een droge zaterdag…dus lekker buiten in de tuin van de SpeelOtheek: speelgoed was er volop en de kids waren echt super lief. Lydia genoot ook en kon haar cadeau toch wel afstaan, als begreep ik dat ze er thuis wel moeite mee had.
  Feestje afgelopen…alles opgeruimd (met hulp was het zo gedaan) en dan heerlijk thuis komen in een schoon huis!! Geen troep meer. Heerlijke relaxte verjaardag zo.
  We troffen het wel, want de dagen erna was er weer veel regen.

  Kan geen foto's plaatsen…weet nog niet hoe het moet, heb ook geen hyves, dus  zonder foto's op internet kan ik toch geen foto's plaatsen???

  Nu ja, ik geniet altijd volop van jullie verhalen en foto's.

  #3733961 Quote

  Hoi hoi, wat een goed idee, dat buitenshuis vieren van verjaardagen! Ben ooit bij een vriendin d'r kind op verjaardag geweest in een speeltuintje waar een zaaltje bij was. Helemaal goed!

  Als je graag foto's wil plaatsen kun je ze laden via http://www.picturetrail.com. Ik gebruik dat ook puur om foto's hier te kunnen plaatsen.
  Als dat niet lukt  mag je ze ook naar mij mailen, dan plaats ik ze voor je. (phira80@hotmail.com)
  Liefs Nelleke

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct