Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

888066 Spiegel Van Auto Vernield En Bedankt Maar Weer

 • Auteur
  Berichten
 • #1894068

  ben zo boos grrrrrrrr. Hebben ze mijn buitenspiegel eraf geslagen of getrapt toen ik ff met Enzo boodschappen aan 't doen was.  
  Ik gebeld met de verzekering en omdat ik niet weet wie de dader is dan kost het me een eigen risico en ga terug in mijn no-claim. Ofterwijl, ik kan het zelf weer schuiven, en hoppa weer €100,- weg dankzij een stel lamtakken.
  Ik ben echt bloedlink. Ik heb een beetje met ducktape het aan elkaar proberen te zetten….
  En vorige week kwam ik ook al terug bij mijn auto en toen had een lomperd zo hard zijn portier opengedaan, uiteraard tegen mijn wagen, dat ik een deuk heb en een flinke lakbeschadiging.

  Zucht… kunnen mensen nou niet gewoon van andermans spullen afblijven… ik ben zo zuinig op mijn Peug en een ander sloopt m wel voor me….

  Nou, ff mijn hart luchten hoor, hi hi
  liefs
  di silva

  #3734081 Quote

  Hey,

  Ja heeel vervelend! Ik heb  ook een peugeot en ben  er zelf ook zuinig op. De butsen, krassen en deuken die er in zitten zijn allemaal veroorzaakt door anderen. Pas had iemand op mijn motorkap een smiley gekrast en een sterretje. Ik heb nog via pamfletten proberen te achterhalen of iemand wat gezien had, maar helaas. Gelukkig waren het achteraf niet van de diepe krassen en heb ze met wat poetsmiddel er aardig uitgekregen.
  Maar het blijft balen.

  Groetjes Bianca mv Marissa.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct