Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

8wkn zwanger veel bloedingen…

 • Auteur
  Berichten

 • 1986danielle
  Bijdrager
  #5696996

  Hallo,

   

  Ik ben nu 8wkn zwanger en heb al 6dgn bloedverlies. Geen propjes op iets dergelijks en het is alleen als ik plas. Sinds gisteren is mijn kwaaltje pijnlijke borsten ook verdwenen. Zal het nog goed zijn?! Moet nog tot maandag wachten op een echo. Heb 3mnd geleden een miskraam gehad toen verliep het allemaal sneller met 5wkn heelveel bloed verloren dat is nu echt niet het geval.


  gebruiker492773
  Bijdrager
  #5697001 Quote

  Hoi,

  Ik zou voor de zekerheid de hu ofzo bellen. Kan ook zijn dat je blaasontsteking hebt, dan zit er ook vaak een beetje bloed in de urine.

  Agnes


  1986danielle
  Bijdrager
  #5697023 Quote

  Heb de vk gebeld moet echt afwachten tot de echo.. Huisarts reageerde de vorige keer al lullig met ja dan heb je een miskraam.. Dus die bel ik liever niet meer..

   


  MamavanIJ
  Bijdrager
  #5697026 Quote

  Hoi Danielle,

  ik duim voor je dat het goed mag blijven gaan. Die onzekerheid is zo rot. Mijn man en ik proberen al 10 jaar om zwanger te worden. Nu na terugplaatsing embryo heb ik voor het eerst in al die tijd een positieve test gehad dus wij zijn zo blij. Maar mijn hcg blijft laag en sinds vandaag verlies ik ook wat (bruin) bloed. Hoop zo dat het goed mag blijven gaan, maar positief blijven is echt heel moeilijk nu. Dus ik leef met je mee. Wij hebben zelf aanstaande donderdag een echo. Hopelijk mogen we allebei over een poosje ons kindje in onze armen sluiten!

  Veel sterkte!

  Liefs, Joyce

  #5697036 Quote

  Ik heb de eerste 9 weken bijna dagelijks bruinverlies en soms ook bloedverlies gehad. Van de ene op de andere dag was t weer over. Ben nu ruim 12 weken zwanger en alles gaat goed!

  Ik ben ook zo onzeker geweest, en idd rond de 8e week heb ik ook bijna dagelijks wat bloed verloren. M’n schoonzus en een vriendinnetje hebben precies hetzelfde gehad ook rond de 8 weken.

  Kan je natuurlijk geen garantie geven maar t hoeft helemaal niks te betekenen! Hou er rekening mee dat als je echo inwendig is dat je de dagen erna ook wat bloed kan verliezen. Sommige vrouwen hebben een hele doorbloedde vagina mond, waardoor er regelmatig bloedvaatjes springt. Zolang je niet ineens heel veel bloed verliest of enorme krampen hebt zal t wel mee vallen.

  Succes maandag!! Liefs Patricia

  #5697037 Quote

  O dom geen goed doorbloedde vagina mond maar baarmoeder mond natuurlijk… Stom


  1986danielle
  Bijdrager
  #5697040 Quote

  Joyce, 10 jaar al.. Ik hoop voor je dat alles goed gaat! Kan goed een innestel bloeding zijn bij je! Laat even weten hoe de echo was donderdag! Hoop dat alles goed gaat! Zo niet 1 troost dan ben je snel weer zwanger door de hormonen!

   

  Klopt idd patricia ik weet het maar heb natuurlijk al een miskraam gehad. Begin nu ook weer wat stolsols te verliezen dus even afwachten hopelijk is het idd zo dat io gevoelig ben maar als ik goed luister naar mijn lichaam dan is het gewoon weer niet goed ben ik bang.

  Dan is het maar te hopen dat mijn lichaam het zelf oplost en geen curatgae nodig heb (of hoe je dat ook schrijft) dan kan ik snel weer zwanger zijn als er geen problemen zijn. Alles staat namelijk al helmaal klaar voor de kleine haha


  1986danielle
  Bijdrager
  #5697238 Quote

  Helaas… Vandaag echo gehad. 2 vruchtjes te zien maar heen hartjes die kloppen nu afwachten vrijdag naar t ziekenhuis om te kijken wat nu..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct