Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

9 dagen overtijd alle testen negatief

 • Auteur
  Berichten

 • Eske
  Bijdrager
  #10213275

  Wanneer ga je naar de dokter als je Altijd regelmatige cyclus heb En alle testen van diverse merken negatief zijn. 9 dagen over tijd, ronde 1.. Dus ik geloof niet dat het zo toevallig is dat ik net nu zwanger ben met lage HCG. Heet dat schijnzwanger?

   

   


  Eske
  Bijdrager
  #10213284 Quote

  Elsie dank je wel voor je antwoord. Geen pil maar niet bewust mee bezig geweest. Wel stress maar niet meer dan normaal met mijn werk. Alleen 24 voor de laatste keer gedaan dus vandaar dat ik niet denk aan late ovulatie… Of wel?

  Natuurlijk heb ik ‘alle symptomen’ zoals bij mijn eerste maar ik denk dat alle vrouwen dat hebben als ze iets graag willen… Toch? 


  Eske
  Bijdrager
  #10213285 Quote

  Elsie dank je wel voor je antwoord. Geen pil maar niet bewust mee bezig geweest. Wel stress maar niet meer dan normaal met mijn werk. Alleen 24 voor de laatste keer gedaan dus vandaar dat ik niet denk aan late ovulatie… Of wel? Natuurlijk heb ik ‘alle symptomen’ zoals bij mijn eerste maar ik denk dat alle vrouwen dat hebben als ze iets graag willen… Toch?

  Vroege miskraam zorgt ook dan nu niet meer dat ik me zo ‘voel’ als bij de eerste? 


  Eske
  Bijdrager
  #10213329 Quote

  Oké dat scheelt. Ik denk dat het dan toeval is. Kan me niet voorstellen namelijk…. Borstvoeding nee idd..

  Het is wel een gepuzzel zo maar heel onwaarschijnlijk. Ik denk stress dan… Ik heb de huisarts een bericht gestuurd inmiddels. Gewoon voor de gemoedsrust. 

  Ik denk dat ik een cyclus nu toevallig overgeslagen heb.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct