Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

9 Weken Zwanger Corona

 • Auteur
  Berichten

 • RS
  Bijdrager
  #10538852

  Hoi,

   

  ik heb gister een zelftest gedaan en die was positief. Nu ben heb ik alleen verstopte neus en af en toe hoesten. Is dit gevaarlijk voor mijn kindje?


  Lindaa
  Bijdrager
  #10538871 Quote

  Hoi,

  Ik ben 6 weken zwanger en heb ook Corona. Had alleen last van keelpijn. Toch ff VK gebeld en zij gaf mij aan dat ik heel goed moest opletten dat ik geen koorts zou krijgen gezien dat echt niet goed is voor de kleine. Heel veel beterschap.


  RS
  Bijdrager
  #10538893 Quote

  Hoi Linda , dankjewel voor je reactie ik hou ook me koorts in de gaten maar heb gelukkig al 2 dagen 36 maar verder is het dus niet gevaarlijk? Jij ook beterschap!


  Momofababygirl
  Bijdrager
  #10538897 Quote

  Inderdaad, alleen de koorts in de gaten houden! En dan kan je nog proberen om het met een Paracetemol te laten zakken werd mij verteld, pas als het aanhoudt is het echt gevaarlijk. Uiteraard bij twijfel altijd bellen


  Lindaa
  Bijdrager
  #10538898 Quote

  Nee verder is het niet gevaarlijk. De VK zei me dat als mijn temperatuur 38 is dat ik dan direct iedere 8 uur 2 paracetamol moest nemen om zsm de koorts te drukken. Ben er nu gelukkig bijna vanaf.


  RS
  Bijdrager
  #10538934 Quote

  Gelukkig heb ik dus geen koorts dus dan hoef ik me denk ik ook niet zon zorgen te maken? Bel wel ven me vk straks ze kunnen maar beter op de hoogte zijn. Het voelt gewoon als een verkoudheidje maar voel me al beter als gister

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen