Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

9 Weken Zwanger Veel Bloedverlies Maar Geen Buikpijn

 • Auteur
  Berichten
 • #10567862

  Hi,

  Ik zit momenteel handen in me haar. Ik ben nu bijna 10 weken zwanger en heb gisteren en vandaag veel bloedverlies gehad. Alleen heb ik totaal geen last van buikpijn. Op internet wordt ik al helemaal niet vrolijk en maak ik mezelf alleen banger.

  Wie heeft hier ooit last van gehad of wat kan ik het beste doen?

  #10567865 Quote

  Hoi hoi, ik zou direct de verloskundige bellen. Dit kan duiden op een miskraam. Zeker als je nog zo kort zwanger bent.
  Sterkte!🥺


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10567869 Quote

  Direct de verloskundige bellen. Dat je bij een miskraam altijd kramp hebt is niet waar. Gelijk langskomen zodra je bloedingen zijn gestopt


  Ivh
  Bijdrager
  #10567945 Quote

  Direct de verloskundige bellen. Dat je bij een miskraam altijd kramp hebt is niet waar. Gelijk langskomen zodra je bloedingen zijn gestopt

  Bloeding hoeft niet gestopt te zijn hoor om langs te mogen komen. Toen ik een bloeding had met 6 weken zwanger mocht ik gelijk die middag langskomen voor een echo om te kijken wat er aan de hand was. Helaas miskraam, maar…bij m’n eerste zwangerschap 4x bloeding gehad en daar is alsnog een mooi meisje uit gekomen die nu 19 maanden is.
  Altijd bij bloeding, vooral als het helder rood is, even verloskundige bellen. Die kunnen meedenken en eventueel een (inwendige) echo doen. Sterkte!


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10568074 Quote

  Ik heb met 8 weken zo’n grote bloeding gehad dat ik weg ben gebracht met de ambulance naar het ziekenhuis had ook geen buikpijn kreeg meteen een echo en zagen een kloppend hartje nu is ze alweer 5 jaar.

  Het bloed liep langs mijn benen stroomde er gewoon uit en toch was alles goed.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct