Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

9+3 dagen zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10415483

  Hallo, ik ben vandaag 9 weken en 3 dagen zwanger. Na in de zomer een miskraam te hebben gehad op 10 weken ben ik super ongerust bij alles wat ik voel. Vandaag heb ik al de hele dag wat krampen, niet echt buikpijn, eerder een zeurend gevoel..


  Lissocat
  Bijdrager
  #10415490 Quote

  Hoi anoniem,

  Ik herken wat jij zegt hoor. Momenteel 11+ weken zwanger en ook ik heb soms nog wat lichte menstruatie achtige klachten. Schijnt dat je baarmoeder dan groeit.
  Heb je al een eerste echo gehad met 8 weken?

  #10415494 Quote

  Ja op 7 weken en 1 dag en die zag er perfect uit. Maar toch ongerust omdat het vorige keer is misgelopen. Toen was de echo op 7 weken wel niet zo goed.. dus verwachtte het ergens wel..
  De schrik zit er nu goed in…


  Lissocat
  Bijdrager
  #10415496 Quote

  Ik kan je gevoel heel goed begrijpen! Ik hoop dat je snel weer een afspraak hebt en dat alles er dan nog steeds goed uit ziet. Ik heb morgen mijn termijnecho en vind het ook weer hartstikke spannend 🙃

  #10415500 Quote

  Ja toch altijd spannend he…
  Ik mag pas 19 maart terug … dus zal nog even geduld moeten hebben.


  Lissocat
  Bijdrager
  #10415501 Quote

  Succes! Zal voor je duimen 💕

  Lees ook: Zwanger, en nu?

  StephW
  Bijdrager
  #10415506 Quote

  Heel normaal hoor, je baarmoeder groeit idd gewoon. Zonder bloed moet je je sowieso geen zorgen maken!

  #10415511 Quote

  @Stephw

  Bedankt, ergens weet je dat wel.. maar toch… bij elk steekje en pijntje ben ik ongerust.. zal blij zijn als ik 3 weken verder ben.. heb nu het gevoel dat ik door de angst er niet kan van genieten…

  #10415659 Quote

  Hoi,

  Ik herken dit heel erg, juli 2020 een missed abortion gehad bij 11 weken. De echo van 8 weken zag er goed uit mooi kloppend hartje en bij de termijnecho bleek dat het kindje gestopt met groeien was.

  Nu momenteel 14 weken zwanger, maar wat waren de eerste 12 weken spannend. Ik heb echt flink afgeteld naar de termijnecho. Dat zeurderige gevoel hoort er inderdaad bij, maar is wel angstig. Probeer afleiding te zoeken hou je overdag lekker bezig met werk/huishouden/vrienden/familie etc. Ik heb nog een peuter rondlopen van 2,5 jaar en dat heeft mij ontzettend afgeleid waardoor de tijd een stuk sneller leek te gaan.

  Succes en sterkte met deze weken aftellen maar probeer op je lichaam te vertrouwen!🍀

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct