Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Aan De Pil En 2 Weken Ongesteld

 • Auteur
  Berichten

 • Simoonvd
  Bijdrager
  #10224819

  Hoi. Ik ben nu een jaartje weer aan de pil na de komst van mijn zoontje.  In juni gingen we op vakantie en heb ik daardoor geen stopweek gehouden  maar doorgegaan met een nieuwe strip. Halverwege deze strip ben ik ongesteld geworden . Inmiddels is de strip a 5 dagen af en ik ben nog steeds ongesteld ! Dit heb ik nog nooit gehad ! Afgelopen maandag bij HA  geweest maar die zei dat ik het maar aan moest kijken en maandag weer beginnen met een nieuwe strip. 

  Ik heb de zekerheid ergens in de laatste dagen van de strip een test gedaan maar die was negatief .  Wat denken jullie wat er zou kunnen zijn ? 

   

  X


  Ellonor
  Bijdrager
  #10224864 Quote

  Bedoel je dat je de strip door bent blijven slikken terwijl je ongesteld bent geworden? Geloof namelijk dat dat sowieso niet de bedoeling is. Kan zijn dat je lijf juist daardoor van slag is en je daardoor langer ongesteld. Lijkt me heel sterk dat je zwanger bent hoor. Afwachten tot het stopt met bloeden en dan pas bij je volgende menstruatie weer aan je pil beginnen lijkt me. Iedereen zn lijf reageert anders op die hormonen, jouwe blijkbaar wat minder lekker als je m doorslikt 😉 Als t echt nog langer aanhoud gewoon weer naar de HA.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct