Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Aanrader Nachtlampje

 • Auteur
  Berichten

 • Juffielies
  Bijdrager
  #10537742

  Wie weet heeft iemand een aanrader voor ons! Onze zoon van 8 weken slaapt nu nog op onze kamer. Wanneer hij begint te “rommelen” en wakker begint te worden, slaapt hij verder als wij ons schemerlampje aan doen. Ook wanneer hij inslaapt doet hij dit graag met een lampje aan. Onze oudste zoon sliep juist graag in het donker dus eerder nooit een lampje oid gebruikt.
  Wanneer we hem op zijn eigen kamertje gaan laten slapen hebben we dus denk ik een nachtlampje nodig. Iemand een aanrader?


  Moradora
  Bijdrager
  #10537747 Quote

  Ik heb gewoon een simpel nachtlampje voor in het stopcontact van de action. Deze geeft blauw licht, net genoeg ook voor mij om bij de baby te kunnen kijken snachts en bijvoorbeeld een speentje weer te zoeken .

  Deze brand dus de hele nacht

  #10537762 Quote

  Zo’n heel simpel stopcontact lampje van Hema of Prenatal werkt hier fantastisch. Zwak licht, maar net genoeg om wel iets te zien in het donker. Ik heb ze hier hangen in de gang en badkamer zodat m’n oudste dochter de weg naar de wc kan vinden in de nacht.

  #10537763 Quote

  En stiekem vind ik het zelf ook handig dat ik zo iets kan zien midden in de nacht haha


  JdeB
  Bijdrager
  #10537780 Quote

  Zo’n lampje voor in het stopcontact is idd handig. Je hebt ook leuke lampjes die aanspringen bij geluid. Na een tijdje gaan die vanzelf weer uit. Wij gebruiken voor ons dochtertje van 2 nog steeds een walvis die druppels schijnt op het plafond. Zit evt ook geluid in (kan uit) en heeft verschillende kleuren.

  #10537889 Quote

  Ik heb zo’n lampje als je er op drukt dan geeft ie een kwartier licht maar sinds we verhuisd zijn heeft m’n dochter sier rolgordijn en die laat snachts voldoende licht door van de straat lantaarns en er hoeft geen nacht lampje meer aan en zie snachts nog genoeg als er wat aan de hand is zonder een lamp aan te doen

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen