Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Aanstaande Amsterdamse ouders gezocht die hun ervaring willen delen van zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10383138

  Ben jij (of is je partner) zwanger van een eerste kindje en wil je vertellen over je ervaring van zwanger zijn in coronatijd?

  Sarphati Etnografie, een langer lopend onderzoeksproject van de Universiteit van Amsterdam, afdeling sociologie, onderzoekt in deze tijd wat er voor aanstaande ouders moeilijker, makkelijker, speciaal of ingrijpend is.

  We zijn op zoek naar zwangeren in omgeving Amsterdam die door middel van interviews hun verhaal willen delen. We zullen een aantal vragen stellen over hoe je omgaat met voorbereidingen op de komst van je/jullie kindje, leefstijl, eten, drinken, slapen, bewegen, veranderingen en onzekerheden. 

  Zeker in deze tijd is het belangrijk van zwangeren en jonge ouders zelf te horen wat zij vinden. 

  - Ben je zwanger van je eerste kindje?
  – Woonachtig in omgeving Amsterdam? 
  – Lijkt het je fijn je ervaringen en verhaal te delen?

  Stuur dan een privé berichtje naar dit account, een mailtje naar L.F.dewaard@uva.nl , of een berichtje of belletje naar 06-40078248.

  Wat krijg je ervoor terug?
  - Een cadeaubon van 20 euro per interview (van +- 1 uur)
  - Een mogelijkheid om je verhaal te delen en tegelijkertijd een maatschappelijke en wetenschappelijke bijdrage te leveren

  Natuurlijk verwerken we jouw gegevens en de ervaringen die je deelt anoniem en vertrouwelijk. Je hebt ook de mogelijkheid om de geanonimiseerde interviews te lezen. 

  Mocht je eerst meer informatie willen, kan je natuurlijk ook eerst alleen contact opnemen voor het stellen van je vragen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct