Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Aanstaande ouders met klein budget

 • Auteur
  Berichten

 • SanneAB
  Bijdrager
  #10191603

  Het lijkt mij leuk om wat tips hieronder te delen voor ouders met klein budget. 

  Luieremmer: niet nodig, gebruik de emmer die bij het badje zit.

  Verschoonkussen en waskussen.
  Dit is vrijwel hetzelfde een Verschoonkussen neemt ook geen vocht op. Dus alleen een Verschoonkussen is genoeg.

  Een hoes voor het Verschoonkussen kan je er 1 van kopen maar je kunt er ook gewoon een leuke  hydrofiele doek over heen doen.

  Een bedje maar ook de ombouw van een box gewoon eens kijken op marktplaats of een kringloop. Bedje van de ikea is ook een aanrader daar doen ze lang mee het is namelijk een ledikant en peuterbed in 1.

  Zwangerschap/baby boxen: sokjes en speentjes krijg je veel in zwangerschaps boxen. Vraag ze allemaal aan! Maar ook zeker na je bevalling want dan kun je babydozen ophalen.

  Kleertjes: koop deze bij de zeeman die heben super leuke dingen van prima kwaliteit. Wel raad ik aan rompertjes bij de Hema te kopen.

  Een boxkleed: kopen bij de wibra. Je hebt er maar 1 van nodig bescherm deze gewoon met een hydrofieleluier en een spuugdoekje, dan hoef je het kleed amper te wassen.

  Luiers: bol. Com, ah, kruitvat ze stunten allemaal met luiers acties houdt dit in de gaten en sla voldoende in.

  Kruik: een bed, box of wagen voorverwarmen kan ook prima met gewone kruiken.  Kay
  Bijdrager
  #10191605 Quote

  Action! Mijn grootte favoriet kwa kleding en alle andere crèmes, luiertassen en hebben dingentjes.


  MammavanB
  Bijdrager
  #10191607 Quote

  Groot of klein budget, je kan t zo duur/goedkoop maken als je zelf wil.. ik ben ook fan van de action idd en heb ook 1 boxkleed. Sokken zijn sowieso niet zo duur 🙂


  Susannaaaa
  Bijdrager
  #10191609 Quote

  De luierapp laat zien waar op het moment aanbiedingen zijn voor luiers! Geeft ook prijs per luier aan


  Ixxomi
  Bijdrager
  #10191610 Quote

  Rompertjes van H&M zitten beter om de luier. Hebben een soort gevormde kont. Ze kosten daar in de aanbieding 6 euro per 2 stuks. Dus soms zelfs goedkoper dan de hema. 


  Terzs
  Bijdrager
  #10191611 Quote

  Ik heb zelf niet perse een klein budget maar vond het wel zonde om veel geld aan bepaalde dingen uit te geven. Hier mijn tips;

  Zag een hele leuke hoes voor het aankleedkussen van €30.. vond ik veel te veel geld voor 1 hoes en heb ze nu van de action (wit met sterretjes). Action heeft sowieso meer leuke en handige dingen zoals badcapes, hoeslakens, hydrofiele luiers maar ook douche spulletjes van zwitsal of andere merkjes. 

  Heb zelf ook veel hydrofiele luiers van de wibra ingeslagen. Alle basis dingen zijn wel te vinden bij de wibra, zeeman & action en een stuk goedkoper dan de grote babyzaken. 

  En op fb zijn er veel pagina`s met tweedehands merk kleding of waar baby spullen tegen kleine prijzen worden aangeboden. 

  Lees ook: Wat kost het hebben van een kind?

  Rooslii
  Bijdrager
  #10191613 Quote

  Ik hou ook van zo goedkoop mogelijk! Alleen heb ik wel een hoes voor om het aankleedkussen, hydrofiele doeken schuiven steeds weg super irritand. En ik heb er een stuk of 4 van, want na een spuitluier of een plas ongelukje heb je wel een nieuwe nodig😅 en dat gebeurd nogal vaak hier haha. 


  Kindersuprise
  Bijdrager
  #10191622 Quote

  Hier hebben we vrijwel alles gekregen en niets zelf gekocht. dat is natuurlijk een luxe als je veel mensen in je omgeving hebt met kinderen, maar als je dat hebt dan blijkt iedereen wel spullen te hebben. We hebben zelfs veel moeten afslaan omdat we het al hadden en nu dozen met grotere maatjes op zolder staan. 

  Verder is marktplaats en Facebook heel fijn voor als je iets zoekt. Babyspullen gebruik je maar eventjes en worden haast nieuw weggedaan. Geldt ook voor kringloopwinkels en babymarkten. 


  Marliesdv
  Bijdrager
  #10192534 Quote

  Mijn man gebruikte ook altijd de luierapp, maar we hadden toch het gevoel dat er wat aanbiedingen misten af en toe. Nu checken we vaak even pampersaanbieding.com, en marktplaats voor andere spulletjes.

  Uitwasbare luiers kunnen ook veel geld schelen trouwens!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct