Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

accupunctuur en zwanger worden

 • Auteur
  Berichten

 • R1988
  Bijdrager
  #5717105

  Hallo Dames,

  Ik ben sinds januari begonnen met accupunctuur om zwanger te worden en te blijven. Ik ben december 2015 gestopt met de pil. In mei een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad en helaas in december weer een miskraam met 5 weken.

  Ik hoop dat accupunctuur mij helpt om zwangwr te worden en te blijven. Ik heb er wel vertrouwen in!

  Eisprong is geweest en nu afwachten!

  Zijn er meerdere dames die accupunctuur doen?

  Liefs


  Anoniem
  Lid
  #5717108 Quote

  Hé wat naar voor je!

  Ik ben ook gestart met acupunctuur. Hoor en lees veel goede verhalen! 2 behandelingen gehad. Ik heb vrijdag mijn NOD, maar mijn temperatuur is flink gezakt dus verwacht niet dat ik zwanger ben.

  Ga zeker door met acupunctuur!

  Hoop dat het bij jou ook goed uitpakt!


  Sanne1979
  Bijdrager
  #5717112 Quote

  R1988, je weet mijn ervaring in acupunctuur. Het lijkt bijna of ik er aandelen in heb hahaha…. ik zou zeggen; vooral doorgaan ;-)!

  Succes!


  R1988
  Bijdrager
  #5717115 Quote

  Ja dar klopt Sanne! Ik ga ook door hoor!  Jij was inderdaad vrij snel zwanger! Hoe gaat het verder met je?

  K-5 balen! Volgende ronde beter!

  Hij zegt ook dat mijn energie nog steeds laag is en dat is ook zo. Echt vervelend!

  Vind het wel heel spannend!

  Ik hoop dat mijn droom uitkomt. Binnen nu en paar maanden


  Marlies2401
  Bijdrager
  #5717131 Quote

  Hi! Wij na een miskraam ook 15 maanden bezig geweest om zwanger te worden. Hoorde ook over acupunctuur en ben daar de laatste 2 maanden ook mee gestart, samen met moksa (vraag maar even aan je acupuncturist) heb 5 behandelingen gehad en toen was het raak! Inmiddels 10 weken zwanger.. heel veel succes vertrouw erin dan komt het goed liefs


  Fem Tulpje
  Bijdrager
  #5717144 Quote

  Bij welke acupunctuur zitten jullie?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Sanne1979
  Bijdrager
  #5717155 Quote

  Met mij gaat het goed. Zaterdag alweer 16 weken. Gister controle gehad bij de verloskundige en het hartje weer gehoord. Toch fijn gevoel om die bevestiging te krijgen omdat ik me, op wat moeheid en dikke buik na, niet echt zwanger voel. Vrijdag as een pretecho en dan kunnen we onze Uk weer zien.

  Marlies, wat fijn dat de acupunctuur ook bij jullie geholpen heeft. Zeker als je alweer 15 maanden bezig bent geweest. Nog 2 weekjes en dan ben je gelukkig door de 12 weken heen. Heb jij dat niet na de miskraam dat je extra bang bent dat het fout gaat?

  Fem Tulpje, ik doe de acupunctuur bij Gilles Stoop. Hij is hierin gespecialiseerd. Ik moest wekelijks, maar was na 2-3 weken zwanger. Totaal niet verwacht dat het zo snel zou gaan en gelukkig nog goed gaat. Zeker tm de 12e week ben ik nog blijven gaan en nu ga ik hooguit 2x per maand. Mocht je in de buurt van Rotterdam of Utrecht wonen, dan raad ik je hem zeker aan!


  Marlies2401
  Bijdrager
  #5717157 Quote

  Fem ik zat bij helene hulsbergen in oegstgeest..

  sanne ja ik heb wel dat ik het extra spannend vind hoor! Het stomme is dat ik nu heel erg ziek ben al 3 weken , heb net als bij mn eerste zwangerschap HG, en kan weinig tot niks. Dat helpt mn gedachten een beetje afhouden van het spannende. Niet dat het leuk is haha want ik ben nu alleen nog bezig met zo veel mogelijk vocht binnen te houden zodat ik niet weer in het ziekenhuis beland. De acupunctuur vond ik een hele fijne ervaring en kan het iedereen aanraden.


  R1988
  Bijdrager
  #5717178 Quote

  Marlies- je was na 2 maanden acupunctuur zwanger? Ik ben heel benieuwd. Heb er wel vertrouwen in. Vervelend dat je je zo ziek voelt:( hopelijk gaat het snel over!

  Sanne wat fijn dat je je goed voelt. Ik zou hetzelfde hebben.. heb zelfs gedroomd dat ik een kloppend hartje zou horen, erg hè.

  Spannende periode komt eraan! Ik weet alleen niet of ik can 29 dagen uit moet gaan. Aangezien mijn eisprong eerder was.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct