Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Action Test Hoe Betrouwbaar

 • Auteur
  Berichten
 • #10555255

  Hallo dames,

  ik heb begin maart een miskraam gehad. 8 april was mijn menstruatie voor dat ik zwanger werd had ik een cyclus van 28 dagen, maar nu ben ik al een week over tijd. Vandaag heb ik een zwangerschapstest gedaan van de action en die was licht positief, maar kwartier later verdween de 2 de streep. De verloskunde raad de mij aan om een clear blue test te doen en die was weer negatief. En tot zover ook niet ongesteld geworden. Mijn vraag zijn er dames die een soort verhaal hebben meegemaakt? 

  #10555259 Quote

  Hi!

  Wat naar dat je een miskraam hebt gehad, zelf heb ik nooit gehad met een test dat er een streepje was en die weer verdween.
  Wel heb ik ook een miskraam gehad en de cyclus erna was heel anders dan andere cyclussen. Waar die normaal 32’dagen was, was die na de miskraam 48 dagen. Dat je dus een week “overtijd” bent, kan dus ook nog een nasleep zijn van je miskraam.
  Sterkte

  #10555291 Quote

  Ik vind action testen over het algemeen heel betrouwbaar. Zijn wat gevoeliger ook dan die van clearblue heb ik wel eens gelezen.

  #10555304 Quote

  Mijn eerste zwangerschapstest was met een action versie, knal positief! Daarna even een clearblue gehaald om te kijken hoeveel weken die aan gaf.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen