Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Acupunctuur Begin Zwangerschap

 • Auteur
  Berichten
 • #10525962

  Hoi, ik ben nu 7 weken zwanger en merk sinds deze week dat de zwangerschapsklachten beginnen te komen. Zelf heb ik gauw psychische klachten als mijn hormonen door de war zijn. Nu las ik dat je acupunctuur kan doen als je emotionele stress ervaart en moeite hebt met ontspannen. Ik was benieuwd of iemand hier ervaring mee heeft? Zo ja, heeft het geholpen?


  MarisvH
  Bijdrager
  #10526070 Quote

  Mij is verteld dat acupunctuur enkel met 3 maanden, 6 maanden en als je over tijd gaat, omdat je een miskraam op kan wekken.


  Laura S
  Bijdrager
  #10536657 Quote

  Hoi, acupunctuur mag gewoon en kan helpen. Ze mogen maar op een paar punten niet prikken tijdens een zwangerschap. Zelf heb ik voor mijn zwangerschap acupunctuur laten doen om zwanger te kunnen worden. Dit heeft gewerkt. Door te veel stress die ik in mijn lichaam vast bleef houden in mijn buik was het lastiger om zwanger te worden. In de Chinese kruiden geneeskunde hebben ze ook veel oplossingen tegen misselijkheid tijdens de zwangerschap. Het is altijd mogelijk om eerst een kennismaking gesprek te hebben met een specialist in de Chinese geneeskunde en acupunctuur.

  Hopelijk helpt dit bericht nog voor iemand.
  Succes.

  Groetjes Laura

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct