Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Acupunctuur / Voetreflextherapie

 • Auteur
  Berichten

 • LiefDraakje
  Bijdrager
  #10146776

  Hi dames, 

  Wij zijn in totaal nu 1,5 jaar bezig voor een 2e wondertje. In juli was ik zwanger, maar dit werd helaas al snel een miskraam. We zijn onderzocht en alles is goed gelukkig. Maar ondertussen is onze wens voor een 2e kindje nog niet vervuld. 

  Ik wil in het nieuwe jaar daarom eens acupunctuur of voetreflextherapie proberen. Het lijkt me fijn om die manier de boel een soort van te resetten. Want ik heb soms het idee dat ik mezelf een beetje in de weg zit. Jullie begrijpen waarschijnlijk wel wat ik bedoel (angst dat het niet lukt, bang dat er toch iets niet goed zit, het heel graag willen, af en toe moeilijk los kunnen laten etc)

  Wie heeft er ervaring? Of is ook naar zoiets aan het kijken? En wat zal ik kiezen: acupunctuur of voetreflex? 


  LLe
  Bijdrager
  #10155087 Quote

  Ga voor acupunctuur! Ik zat een uur voor mn eerste afspraak met een positieve test dus dat was vrij apart.  Mijn acupunctuur mevrouw is gespecialiseerd in sub fertiliteit. In  ieder geval helpt het bij mij om te stoppen met stressen.  Daarnaast verbeterd het ook je bloedsomloop wat je kans op een zwangerschap ook groter maakt.

   

  Mijn acupunctuur mevrouw doet ook aan Chinese geneesmiddelen.  Ik ga wss vervroegd in de overgang (hoog fsh laag amh) en ze vertelde me dat dit tijdelijk te fixen is met kruiden mocht ik voor nog een kind willen hierna.  


  RM
  Bijdrager
  #10161508 Quote

  Ik doe beide!

  Voetreflex doe ik al jaren (voornamelijk vanwege mijn darmen) en acupunctuur sinds oktober 2018. Nu in ronde 11 dus helaas nog geen effect. Maar als je wilt kiezen zou ik ook acupunctuur kiezen! 

  Ik zie wel duidelijk verschil in mijn cyclus. Bloed word heftiger en langer (het idee is dat hierdoor de baarmoeder ook beter doorbloed is) maar als het over een paar maanden nog niets is gelukt stop ik ermee

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct