Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Acupunctuur voor verbeteren hormoonhuishouding?

 • Auteur
  Berichten

 • Melloow
  Bijdrager
  #10024600

  Haii!

  Wij zijn sinds januari dit jaar gestopt met de pil omdat we heel graag ons eerste kindje willen.

  Toen ik net stopte, was mijn cyclus perfect. Netjes 28 dagen, niets speciaals, zelfs geen klachten. Happy me!

  Helaas, worden mijn cycli steeds langer, van 28, maakte ik ineens een sprong naar 40, toen 43, daarna 45 en inmiddels zit ik op dag 48 en ben ik nog steeds niet ongesteld. Ik heb een test gedaan, die was negatief. De huisarts vind dat ik nog iets langer moet proberen voordat ik me bij hem kom melden (stom!), maar ik heb zelf het idee dat mijn hormoonhuishouding niet helemaal op orde is. Met wat googlen kwam ik terecht op acupunctuur.. Nooit eerder gedaan, dus wilde eens met jullie checken of iemand hier ervaring mee heeft?

  Ben benieuwd!


  Sanne1979
  Bijdrager
  #10024610 Quote

  Ik heb ervaring met acupunctuur. De laatste dag van mijn menstruatie ermee gestart en ik was daarna gelijk zwanger. Heb een zorgeloze zwangerschap gehad en ook de bevalling is goed en snel verlopen. Zal nooit weten of het door de acupunctuur kwam, maar dat doet er ook niet toe. 9 maanden ben ik onder behandeling geweest waarvan de 1e twaalf weken ik wekelijks ging en ook de laatste weken.

  Zorg dat je wel bij een acupuncturist gaat die gespecialiseerd is in vruchtbaarheid. Indien je uit de buurt van Rotterdam of Utrecht komt, dan raad ik je Gilles Stoop aan. Op zijn website kan je meer informatie vinden.

  Veel succes!


  Melloow
  Bijdrager
  #10024995 Quote

  Hoi Sanne,

  Dankjewel voor je bericht! 

  Baat het niet schaad het niet. Ik ga Gilles Stoop eens googlen!

  Duimen duimen duimen!

   

   


  Beertje87
  Bijdrager
  #10025503 Quote

  Ja ik denk dat het bij iedereen verschillend is. Heb zelf ook accupuntuur gevold ivm kinderwens en heb er 3 mnd gelopen iedere week ook zelfs tabletten ingenomen en ook een kruiden maar niks heeft geholpen en loop nu inmiddels net pas bij de gynaecoloog. 

  Het kan geen kwaad maar heb er geen te hoge verwachtingen van !! Ik liep wel bij iemand die gespecialiseerd was voor zwangerschap

   

  Succes meid !!


  Melloow
  Bijdrager
  #10026138 Quote

  Ja uiteindelijk ga je toch andere dingen proberen.

  Heb bij de huisarts toch aangedrongen op een verwijzing naar de gynaecoloog want mijn zorgverzekering vergoed acupunctuur maar voor een klein deel. En dan wordt zoiets ineens een duur grapje.

  1 september heb ik nu een afspraak bij de poli, dus ben benieuwd.

  Al dat wachten maakt je gewoon onzeker. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct