Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Acupunctuur

 • Auteur
  Berichten

 • Sanie
  Bijdrager
  #10167963

  Heyy Dames

  Mijn vriend en ik zijn nu aan ronde 10 bezig en zijn het stilaan beu om teleurgesteld te worden… ga vandaag ook bellen voor een afspraak voor verder onderzoek bij beiden. Maar nu mijn vraag ik hoor en lees veel over acupunctuur bij zwanger worden en veel positieve meningen. Heeft iemand van jullie hier ervaring mee ? Zoja welke posi of nega ? Hoor het graag ! 


  Laindey
  Bijdrager
  #10167966 Quote

  Ik heb toevallig vorige week zaterdag mn eerste afspraak gehad. Zaterdag moet ik terug en krijg ik voedingsadviezen en een behandelplan. Afgelopen zaterdag ook al voor het eerst geprikt geweest. Ik heb t idee dat ik erdoor veel rustiger in mijn hoofd ben. Dit is voor ons ronde 13 of 14 (tel kwijt). Heb 1 bbz gehad en 2 miskramen. Ik heb morgen mijn NOD maar testte dinsdag al duidelijk positief😍 Geen idee of die acupunctuur eraan heeft meegewerkt. Maar proberen kan geen kwaad toch?! 


  Sanne1979
  Bijdrager
  #10167977 Quote

  Ik ben zeker positief over acupunctuur. Bij mijn vorige zwangerschap was ik na 3 behandelingen zwanger (wekelijks had ik een afspraak) en heb een super zwangerschap en bevalling gehad. Inmiddels 25 weken zwanger van de 2e en ook nu doe ik weer aan acupunctuur.

  Ik raad je wel aan om naar een acupuncturist te gaan die erin gespecialiseerd is. Kijk eens op de website van Gilles Stoop; http://www.acupuncturist.nl. Hij heeft een praktijk in Hoogvliet (Rotterdam) en Utrecht.

  Veel succes! 


  Sanie
  Bijdrager
  #10167999 Quote

  @laindey ! OH wauw proficiat ! Ja Hier heb ik in die 10maand tijd nog helemaal niks gehad en de moed zakt me zowat in mijn schoenen … maar idd dat zou voor mij Ook al veel doen dat het rustiger word in mijn hoofd want ben er zoveel mee bezig de laatste tijd en dat werkt averechts toch ? Kheb maandag mijn eerste afspraak dus ben benieuwdd ! Spannend wel maar fijn voor je reactie ♡ 

   

  @Sanne1979

  Proficiat met je zwangerschap ! Helaas is dat redelijk ver voor mij ben van Belgie dus heb eentje gevonden korterbij ! Maandag mijn eerste afspraak ! Ben zeer benieuwd weet niet wat te verwachten ! Hoelang was je al bezig met je eerste zwangerschap voor je in behandeling ging ? Spannendd !♡


  Laindey
  Bijdrager
  #10168030 Quote

  Sanie Ja, misschien dat het idee alleen al rust geeft. Geen idee of het echt door de acupunctuur komt. Bij wie heb je een afspraak? Ik woon ook in België 😉 


  Sanie
  Bijdrager
  #10168092 Quote

  Laindey

  Oh Bij Kris Elsen in Zolder! Vanwaar ben je ergens? Maandag afspraak en dan idd over voeding praten en week erop opnieuw afspraak omdat t dan rond mijn Ei is … ben zo benieuwd weet niet goed wat te verwachten … als het maar helpt … kzit er gewoon mee dat op 10maand ik nog helemaal niks heb gehad … en we al vanalles geprobeerd hebbe vitamine ovulatie testen. Sex om de dag elke dag om de 2 dage pff noem maar op maar helemaal niks … zo teleurstellend … 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Sanne1979
  Bijdrager
  #10168101 Quote

  Sanie, is die acupuncturist wel gespecialiseerd in vruchtbaarheid? Dat is wel belangrijk. Ik kreeg de mijne door via mijn verloskundige.

  Begin augustus ben ik gecurreteerd van een miskraam en eind oktober had ik mijn 1e afspraak op de laatste dag van mijn menstruatie. Ik ben niet meer ongesteld geworden. 

  Deze zwangerschap heeft 4 maanden geduurd. Bij beide pogingen maakte ik gebruik van ovulatietesten en temperatuurde ik iedere ochtend.

  Al is mijn acupuncturist te ver voor je, je kan er wellicht wel informatie van zijn website halen.

  Succes, hou moed! 


  Laindey
  Bijdrager
  #10168113 Quote

  Sanie Ik woon in Turnhout 🙂 Ik ga naar een praktijk in Beerse: https://innerlijkebron.be/acupunctuur/

  Zij doet ook aan zwangerschapsbegeleiding maar ik moet even kijken hoeveel afspraken ik nog ga maken want het is best wel prijzig en ik krijg niets vergoed. 


  Sanie
  Bijdrager
  #10168116 Quote

  Sanne1979

  Ik heb via een vriendin deze doorgekregen zij en nog 3 mensen die ik ken zijn bij hem geweest voor zwangerschap en waren allen vrij rap zwanger en waren content ? Zal maandag zien wat hij zegt ? Als ik er geen goed gevoel bij heb kan Ik nog verder zien. Kga zo eens even kijken op de site die je vernoemde ! Kijken kan geen kwaad en kan idd misschien info verzamelen x ♡

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct