Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Advies: 36 dagen echo gehad geen regelmatige hartslag

 • Auteur
  Berichten
 • #10066700

  Ik heb zojuist een echo gehad met 36 dagen na de inseminatie datum. Ik heb een positieve zwangerschapstest. Nu zegt de gynaecoloog dat de hartslag niet regelmatig is een de vruchtzakje te groot. Dat dit waarschijnlijk missed abortion is. Wie weet hoe ik dit nu moet interpreteren? Is dit niet erg vroeg voor een echo?

  #10066737 Quote

  Hey meis, ehm ik heb dit ook gehad! Ik dacht 36 weken te zijn, maar was dus gewoon 35 weken. Hartslag was ook onregelmatig en hadden gezegd dat ik rekening moest houden met een miskraam. Ben gisteren bevallen van een supergezond meisje! Hou je rustig, het hoeft niet meteen slecht te zijn! Dat zijn echt de nadelen van die vroege echos… pak je rust en laat dat kleintje nog even rustig groeien! Kus 

  #10066751 Quote

  Ik bedoel geen weken, maar dagen. De inseminatie was 36 dagen hiervoor. Ben er echt ondersteboven van. Wie herkent zoiets  

  #10066772 Quote

  Woow ik weet ook echt niet wat ik heb opgeschreven, haha ik bedoelde ipv 6 weken 5 weken! 

  #10066773 Quote

  Hou je rustig meis, je kan niks ertegen doen.. je rustig houden is het beste voor dat kleintje in je buik. Heb je al een volgende echo gepland staan?


  Dgam
  Bijdrager
  #10066790 Quote

  Ik had met 6 weken de eerste echo en daar kreeg ik ook te horen dat het hartje te traag klopte en ik rekening moest houden met een slechte afloop. Nu 24 weken en 4 dagen zwanger. Vooralsnog lijkt ze het helemaal goed te doen en met 9 weken was de hartslag gewoon zoals het hoorde te zijn. 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct