Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Advies/ervaring badcape

 • Auteur
  Berichten
 • #10252399

  Met de koude maanden dier eraan komen wil ik gebruik gaan maken van een badcape. Echter zijn er zoveel verschillende soorten.

  Welke adviseren jullie?

  #10252416 Quote

  Ik heb een grote van de Hema. Het is een normale handdoek, maar dan in cape vorm. Ik merk dat de meeste badcape best klein zijn. Ik gebruik trouwens ook vaak een grote hydrofiel om hem in te wikkelen na het badderen, werkt ook prima. 


  gebruiker164592
  Bijdrager
  #10252421 Quote

  Ik heb verschillende soorten maar vind de zachte van moeders van moeders heel fijn. Tip kijk eens op marktplaats, staan ook heel veel nieuwe op. 


  MWH
  Bijdrager
  #10252424 Quote

  Ik vind de hydrofiele van bambino (kruidvat) fijn. En ze zijn meerlaags, dus ook lekker warm en nemen goed vocht op. Ik vind dat fijner dan badstof capes


  Sabxx
  Bijdrager
  #10252457 Quote

  De super zachte badcape van moeders voor moeders heel lang en vaak gebruikt. Echt een aanrader, blijft ook lekker zacht 

  #10252476 Quote

  Wij hebben eentje van Jollein. Ik vind hem niet super mooi ofzo, maar heb hem gekocht omdat ik gehoord had dat een grote badcape van hydrofiel stof fijn was. Dit was de enige die ik daarvan kon vinden. Ik vind hem heel fijn! Hij is vrij dik, van hydrofielstof dus, en groot (120×120) zodat we hem als hij iets groter is ook nog kunnen gebruiken. Mijn zoontje blijft er lekker warm in na het douchen (als ik me eerst nog af moet drogen).

  Lees ook: Alles over doorslapen

  StephW
  Bijdrager
  #10252496 Quote

  Ik heb er een van rituals gekregen, met badstof buiten en hydrofiel binnen. Wil geen andere meer. Heb nog wel een warme zachte wikkeldoek voor bezoekjes aan t cb..


  Junidochter
  Bijdrager
  #10252526 Quote

  Voor het douchen gebruik ik een badstof badcape van de action met een hydrofiele luier om af te drogen. Voor de leuk heb ik zelf nog een mooie omslag doek gemaakt van wafelstof aan de buitenkant en tricot aan de binnenkant.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct