Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Advies Nodig 2

 • Auteur
  Berichten

 • Ltls
  Bijdrager
  #10265057

  Op 1 november heb ik m’n spiraaltje laten verwijderen. Nu heb ik sinds afgelopen week vreemde klachten. Zaterdag werd ik na het eten niet lekker een misselijk gevoel wat de hele avond bleef hangen. (Waren op een feestje en heb water gedronken). Maar ook dat vond ik niet heel fijn. Zondagavond na het eten weer hetzelfde gevoel en het bleef ook hangen. Maandag de hele dag niet lekker misselijk gevoel en een hmm gevoel in m’n onderbuik. Even eens regelmatig steken in m’n onderbuik links en ook last van m’n onderrug. Zelf m’n bv ontbijt laten staan en maar een snee brood voor lunch. Ook weer na het avondeten niet lekker misselijk gevoel. Gisteren vond ik zelfs de koffie op m’n werk niet lekker. En ook de hele dag last van steken in m’n onderbuik en last van m’n rug. Wel gewoon gegeten.  In de avond een kop soep en brood ging erin. Daarna nergens last van. Vandaag een uur nadat ik wakker was kokhalzen een niet lekker gevoel. De hele dag geen fijn gevoel ook steken in onderbuik en last van m’n rug. Vond de koffie weer niet zo lekker. Ben gaan sporten vanavond maar dat verlicht de pijn ook niet.

  Ik weet het niet meer. Is dit nu een eisprong, ongesteldheid symptomen of zou ik misschien zwanger kunnen zijn en wanneer zou ik dan een test kunnen doen?    


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10265085 Quote

  Ontpillen denk ik. Kan je erg lang last van hebben. Sommigen maar een maand en worden dan ongesteld. En anderen wel 3 maanden en dan pas ongesteld. 

  Je kunt altijd na een maand een test doen. Maar je lichaam moet gewoon wennen ineens zonder hormonen van het spiraaltje . 


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10265086 Quote

  Welke spiraal had je eigenlijk. Lees dit op internet: 

   

  De koperspiraal ben je gewoon vruchtbaar na het verwijderen ervan omdat daar geen hormonen in zitten.
  Betreft de mirena spiraal verschilt per persoon.
  De een is gelijk zwanger terwijl de ander maanden moet “ontpillen”.


  Ltls
  Bijdrager
  #10265102 Quote

  @KKKK hopelijk is het ontpillen zo voorbij want ben er helemaal klaar mee. Hoop alleen niet dat dit elke maand zo is. 

  Ik had het minrena spiraaltje. Maar de huisarts zei wel dat ik direct vruchtbaar ben.

   

   

   

   


  ZwangerSem
  Bijdrager
  #10265537 Quote

  Hi Ltls,

  Ik ben begin oktober gestopt met de pil en heb erna 2 weken echt bizar erge buikpijn gehad en voelde me ook helemaal niet goed.

  Ik denk dat het echt het ontpillen was.

  Het was ook meteen weg na 2 weken…die waren wel hel.

  Hoop dat het snel beter met je gaat.

  XX


  Ltls
  Bijdrager
  #10265992 Quote

  Sinds gisteren voel ik me weer wat beter. Geen misselijkheid meer. Maar wel nog steeds last van m’n rug en nek en steken in m’n onderbuik. Ook merk ik dat ik super goed ruik als er een koelkast open gaat terwijl m’n vriend niets ruikt. Ook merk ik dat ik prikkelbaar ben. 

  We gaan rustig afwachten hoe het verder gaat.

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  WilKindje
  Bijdrager
  #10266023 Quote

  Je zou ook een test kunnen doen over een paar dagen dan kun je zwangerschap misschien uitsluiten of bevestigen, volgens mij kun je meteen na het verwijderen van een spiraal een eisprong hebben.. schijnzwanger zou ook nog kunnen dan kan een test ook rust geven en nemen de klachten vaak snel af.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct