Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Afscheiding

 • Auteur
  Berichten

 • Xax
  Bijdrager
  #10110264

  Hallo allemaal!

   

  Ik heb een vraagje.. ik ben 3 x ongesteld geworden na het stoppen van de pil. De eerste 2 cyclussen waren netjes 28 dagen. De 3de cyclus was rond de 40 dagen. Ik zit nu op dag 16. Ik heb sinds een dag of 3 doorzichtige afscheiding. Je kunt het niet “rekken”. Het is nat, doorzichtig, waterige afscheiding. In mijn onderbroek zie ik een klein beetje witte afscheiding. Ook heb ik wat last van een zeurderig gevoel in mijn buik. Herkend iemand dit? Is dit normaal voor, tijdens of na de eisprong?

   

  Groetjes!

  #10110271 Quote

  Hoi angeex, 

  wat je beschrijft herken ik heel goed! Bij mij is dat het teken dat de eisprong onderweg is. Misschien kan je er een notitie van maken en kijken of je menstruatie ongeveer 14 dagen later volgt. Op die manier heb ik heel goed mijn eisprong leren kennen! 

  Succes!


  Xax
  Bijdrager
  #10110274 Quote

  Bedankt voor je reactie!

   

  Ik heb net gevoeld.. en ik kom niet tot aan mijn baarmoedermond. Die lijkt opeens heel hoog te liggen. Ik heb geen ervaring met het letten op afscheiding, maar las er laatst over en vind het erg interessant. Ook de zeurende buikpijn is me nooit opgevallen omdat ik er niet op lette, denk ik.

   

  Ik zal het noteren. Dank je wel!

  #10110277 Quote

  Ja is normaal! Toen ik gestopt was met de pil schrok ik me een hoedje. Ik had rond de eisprong altijd gigantisch last van mijn buik maar ook van mijn humeur. Stemmingswisselingen etcetera en weer niet tijdens de ongesteldheid. Dan nergens last van. Het verschilt per vrouw. 


  Xax
  Bijdrager
  #10111033 Quote

  Het is nog steeds precies hetzelfde.. doorzichtig, waterig. Hier kom ik niet verder mee. 😂


  Jupp
  Bijdrager
  #10111053 Quote

  Lijkt mij de aankomende eisprong. Staat onder invloed van stijging oestrogeen en daalt weer na de eisprong. Heb je ovulatiesticks?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Xax
  Bijdrager
  #10111308 Quote

  Nee, die heb ik niet. Sinds vannacht heb ik omheveer dezelfde afscheiding alleen nu wel “draderig” en het ziet iets witter uit.


  Xax
  Bijdrager
  #10111311 Quote

  Ongeveer*


  Pannekoek
  Bijdrager
  #10117190 Quote

  In de maand september heb ik geen mensturatie gehad, wel hele erge krampen rechts in me onderbuik. Ik had gelezen dat dit wel is een innesteling kon zijn, na 10 dagen te laat getest helaas negatief. Vorige week had ik donker bruin bloed en dacht ik op menstruatie maar die zet niet door. Ik heb dit nu alleen in de ochtend en was 4 dagen, nu is het weer droog. 

   

  We zitten nu op 16 dagen te laat, zou het handig zijn nog een test te doen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct