Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Aften En Pijnlijke Tong

 • Auteur
  Berichten

 • VBE
  Bijdrager
  #10544698

  Dames,

  ik ben bijna 16 weken zwanger en vanaf het begin heb ik een lage weerstand gehad. Ben heel snel verkouden of heb dan weer griepje te pakken. Ik weet niet of het daardoor komt, maar heb een hele pijnlijke tong en aften in een mond. Heeft iemand van jullie dit ook? Weet ook niet of dit normaal is, maar wil graag van die pijnlijke brandende tong af. Heeft iemand tips voor mij?

   

  groetjesss🥰

  #10544722 Quote

  Oeh ik herken het van mijn vraag hier paar weken terug. Ik heb uiteindelijk gespoeld met waterstofperoxide en was er toen gek genoeg met drie keer spoelen vanaf. Heb echt weken met zout gespoeld. Ik neem al extra vitamines en ijzer tabletten. Het lag aan weerstand.


  VBE
  Bijdrager
  #10544735 Quote

  Ja vervelend hè🥲 waar had je die waterstofperioxide gekocht dan gewoon bij de apotheek? Want ga het dan meteeeen uitproberen hahah. Ik kan niet meer tegen die pijnlijke tong😔 Dacht dat dus ook dat het misschien aan m’n weerstand ligt, maar weet t echt niet 

  #10544766 Quote

  Ja bij Etos gewoon en je mag het als je zwanger bent. Wel 1:1 verdunnen met water. Beetje bij je rond houden en niet naspoelen. Succes!


  Elisabeth
  Bijdrager
  #10544771 Quote

  Geen idee of het met zwangerschap mag maar ik heb altijd pyralvex in huis daarmee kun je aft aanstippen met een kwastje. Niet echt lekker en kan wat prikken maar werkt grandioos. Dan ben je er met een dag van af.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct