Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Afwachten 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10245921

  Dag dames,

  Inmiddels 38 weken zwanger en ik ben benieuwd wat jullie gedaan hebben in de laatste twee weken (of meer) van de zwangerschap.  

  Naar mijn idee heb ik alles wel al gedaan. De babykamer is spik en span. Mijn nagels doe ik nog elke week weer geduldig. Ja ja ook mijn teen nagels haha. En het hele huis heeft een grote schoonmaak gehad. 

  Iemand nog tips? 


  LadyJ
  Bijdrager
  #10245938 Quote

  ik ben aan de legpuzzels gegaan😄 nooit verwacht maar inmiddels vermakelijk en ontspannen. Heb je al een foto album van foto’s van je zwangerschap gemaakt?


  LadyJ
  Bijdrager
  #10245939 Quote

  ik ben aan de legpuzzels gegaan😄 nooit verwacht maar inmiddels vermakelijk en ontspannen. Heb je al een foto album van foto’s van je zwangerschap gemaakt?


  IIIdewonder
  Bijdrager
  #10245942 Quote

  Ik ben nu ook 38 weken, verveel me heel erg! Alles staat klaar, en het wachten duurt super lang lijkt het nu hihi… 

  Ben ook niet meer heel erg mobiel,  laatst ommetje gedaan, maar dag erna hele dag last van mijn bekken gehad en plat gelegen. 

  Netflix wil ik voorlopig niet meer zien en iedereen om mij heen werkt dus gezellig visite ontvangen zit er niet in. Verveel me dus heel erg en aftellen lijkt zo lang nu hihi… mijm 1ste kwam met 40 weken en de ander met 41 weken. Hoop niet nu nóg langer te wachten 🤣 jij ook succes dus met de laatste loodjes en het afwachten! 

  Ohja ik heb dus 3 mannen in huis dus blijf wel lekker bezig met wasjes draaien en opruimen hahaha, grote schoonmaak is wel elk weekend samen gedaan.


  Nourii
  Bijdrager
  #10245943 Quote

  Hai,

   

  Hier inmiddels 38+4. Ook hier is alles gedaan. Doe elke week nog grondige schoonmaak voor als het gebeurd haha. Hou alles bij (nog steeds last van nesteldrang). Voor de rest pak ik nu het nog kan en me andere kids op school zitten vooral me rust.

  Liefs

  #10245998 Quote

  Ik ben morgen 39 weken en slaap gewoon lekker veel. Daarnaast frot ik war heen, her en der een potje in het huis verzetten is ook een bezigheidje! 😉 Schoonmaken doe ik niet meer, heb een poets en daarnaast komt mijn moeder. Dus ik kan echt relaxen en uitrusten voor de bevalling. Dat heb ik bij de eerste niet gedaan, toen nog veel gedaan waardoor ik met een 1-0 achterstand de bevalling in ging! 

  Mij lig nu veel in bad, kijk Netflix, lunch met vriendinnen en heb bijna iedere dag wel een “theedate.” Heerlijk!

  succes met de laatste loodjes allemaal! 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct