Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Afwachten Spannend

 • Auteur
  Berichten

 • Nientjeee
  Bijdrager
  #10134071

  Ik heb laatst de 2e ronde letrozol gehad. Afgelopen zaterdag positieve echo. Eiblaasje was 19mm. Als goed is stond hij op springen. Maar eigenlijk geen duidelijke symptomen gehad. Maandag bloedprikken of ik een eisprong heb gehad. Vind wel spannend. 

  Vanaf wanneer eventueel symptomen? Zwanger zijn? 

  Nientje 


  mamasaurus
  Bijdrager
  #10134289 Quote

  Spannend! Symptomen zijn bij iedereen anders, de een voelt snel van alles en de ander voelt helemaal niks. Gelukkig is het morgen maandag en krijg je hopelijk snel meer te horen 🙂 Veel geluk en succes!


  Nientjeee
  Bijdrager
  #10134338 Quote

  @gebruiker10097353, ja bes spannend. Sons denk ik merk ik wat aan mezelf. Maar ook weer geen pijnlijke borsten ofzo. Ja morgen maandag bloedprikken. Hoe lang zou dat duren voor de uitslag? 

  Nientje 

  #10134364 Quote

  Ik heb sinds de eisprong last van buikkrampen en maagzuur. Ook doen sinds een paar dagen mijn tepels pijn en ben ik wat sneller vermoeid en geprikkeld. Ik vraag mij alleen af of dat komt omdat ik van alles ga denken(mezelf aanpraat) of omdat het echt zo is. Dat maakt het nog spannender. Ik zit 8 dagen voor mijn NOD.. 

  #10134505 Quote

  Nu een dag later heb er ik meer symptomen bij. Ik heb er last van verstopping, heb veel puistjes opeens en voel mijn BM bijna niet meer zitten, die is dus veel hoger. Ook beginnen mijn botsten zeer te doen.. 

  Laten we het hopen🙏🏼

  #10134508 Quote

  Nu een dag later heb er ik meer symptomen bij. Ik heb er last van verstopping, heb veel puistjes opeens en voel mijn BM bijna niet meer zitten, die is dus veel hoger. Ook beginnen mijn botsten zeer te doen.. 

  Laten we het hopen🙏🏼

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Nientjeee
  Bijdrager
  #10134685 Quote

  HOPEFORMomToBe, 

  oke spannend zeg. Dat zijn welke duidelijke zwangerschaps symptomen. 

  Ik helaas nog weinig eigenlijk. Afgelopen zaterdag alleen wat last van maagzuur, ook wel last van beetje verstopping. Maar verder eigenlijk niet. Bij mij denk ik helaas dat het niet raak is. 

  Nientje 

  #10134881 Quote

  Ja, echt toch durf ik het niet te hopen.. Het zou dan ook gelijk raak zijn na het ontpillen. Het enige wat mij heel erg verbaasd is dat ik af en toe extreem vrolijk ben en af toe heel boos en mijn broeken strakker zitten.. Toch gebeuren die dingen soms ook voor menstruatie. Maar goed, nog 5, eigenlijk 6, dagen en dan weet ik het.

  Vervelend dat je niks merkt verder.. En toch zegt het niet altijd wat he?? Het kan altijd alsnog. Zat mensen voelen niks, het kan dus nog alle kanten op. Wanneer is je NOD?  Spannend het is iets moois, maar blijft spannend en frusterend.. 


  Nientjeee
  Bijdrager
  #10134906 Quote

  HOPEFORMomToBe- spannend afwachten. 

  Nee heb nog nooit een eisprong gevoelt. Nee ben benieuwd vandaag naar de uitslag van het bloedprikken. Als goed is ergens volgende week. Weet het niet precies. Omdatbikbeerstveeb hele onregelmatige cyclus had door de pcos. Als goed is moet het nu minder zijn. Als het langer is dan 35 dagen en zou niet zwanger zijn miet ik contact opnemen met het ziekenhuis. Het is idd iets heel moois. Maar ook spannend en Soms frustrerend. 

  Nientje 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct