Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Afwijking chromosoom 8

 • Auteur
  Berichten

 • ChantalF
  Bijdrager
  #10508687

  Tijdens de 13 weken echo van 26 oktober was alles goed. Echter kregen we, na thuiskomst een telefoontje van de verloskundige dat er een negatieve uitslag met de NIPT. Nu was er een afwijking gezien in chromosoom 8. Tijdens een gesprek in het Radboud in Nijmegen hebben ze bij mij bloed afgenomen. Daarin was alles goed. Nu is er tijdens de 16 wekenecho niks raars gezien bij de baby. En hebben ze een vruchtwaterpunctie gedaan. Vorige week hebben we de uitslag gehad dat er 6% van het chromosoom was gezien. En ook nog een 3-voud van chromosoom 22. Is er iemand met ervaringen hierin? En wil dit misschien delen? Volgende week woensdag hebben we de 20 weken echo.

  #10513116 Quote

  Dag Chantal,

  Wij hebben een NIPT gedaan en kregen daar de melding dat er 3x de chromosoom 8 ontdekt was, waar er 2 moetenh zijn. Nu is het nog niet duidelijk of dat in mijn bloed zit of die van de baby. 

  Aankomen maandag hebben we een vruchtwaterpunctie om erachter te komen of het in de bloed zit van de baby. Daarnaast krijgen we een 16 wekenecho. De procedure daarna is afhankelijk van de uitslag.

  Jullie zitten al verder in dit verhaal en zijn al richting de cruciale 24 weken aan het gaan. Ben erg benieuwd hoe het met jullie gaat. En wens jullie veel sterkte.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct