Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Afwijzing Vanwege Te Hoge Bmi

 • Auteur
  Berichten

 • Daniëllebritt
  Bijdrager
  #10247265

  Hoi Dames, 

  Ik heb pcos en ben veel te zwaar nu kunnen ze beginnen met clomid maar pas als ik een bmi lager dan 30 heb. Daar zit ik alleen nog lang niet. Dus gaan ze me tot die tijd niet helpen. Andere dames ook last van?

  Gr Daniëlle 

  #10247367 Quote

  Ik hoor wisselende ervaringen. Zelf mocht ik gelukkig wel starten met een mbi van 31,nogiets. Verschillende ziekenhuizen hanteren verschillende richtlijnen. 

  Vervelend voor je. Ik hoop dat het je lukt om af te vallen of hulp te vinden. Succes! 


  Tralala
  Bijdrager
  #10247635 Quote

  Ikzelf zit gelukkig onder een bmi van 30 want ik heb begrepen dat het ziekenhuis waar ik bij ben idd ook niet boven een bmi van 30 een dergelijke behandeling start. Je hormoonhuishouding reageert dan heel anders evenals je suikers en dat zou een nog slechtere kans geven op succes dan wanneer je eerst gewicht verliest.

  Ik weet wel dat het ziekenhuis van waar ik ben in dat geval een diëtist inschakelde die gespecialiseerd is in afvallen en pcos. Ik neem aan dat ze dat bij je hebben aangeboden? Ik zou zeggen grijp die kans! (Of ga er naar 1 opzoek) want met een lager bmi beb je ook weer minder kans op complicaties bij zwangerschap en geboorte. 

  (Weet je vast allemaal al wel) voor mij is het iets wat ik zeker er bij ga doen! Alles wat mijn/onze kansen vergroot en waar ik zelf invloed op heb wil ik aanpakken.

  Succes en hopelijk mag je snel in behandeling

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct