Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Al 3 Dagen Positieve Ovu Test

 • Auteur
  Berichten

 • Jackyy
  Bijdrager
  #10370775

  Ik heb al 3 dagen een positieve ovulatie test. De eerste positieve test had ik op 3 nov. Op 4 nov ’s ochtends was hij iets donkerder. En daarna leek hij 2x iets minder dus ik dacht hij neemt af.. Voor de zekerheid net ook nog eens getest. Maar nu heb ik weer een test waarbij het streepje gelijk is aan de controle streep.. Ik snap er niks meer van.. 


  StephW
  Bijdrager
  #10370802 Quote

  Je ovulatie lijkt nu te zijn!


  Jackyy
  Bijdrager
  #10370814 Quote

  Ja denk je? De test van dinsdag middag was gelijk aan deze maar niet goed te zien omdat deze nog nat is. Woensdag was het test streepje zelfs donkerder als het controle streepje.. 

  #10370819 Quote

  Die van de ochtend van 4 november lijkt me als enige positief. Die is dus leidend. Je NOD is ongeveer 19 november (als je lf 14 dagen is)


  Jackyy
  Bijdrager
  #10370838 Quote

  @benB Ja dat gevoel had ik ook. Ik maak mezelf ook gek 🙈


  StephW
  Bijdrager
  #10370883 Quote

  Same, altijd klooien met die strepen en 2 uur niet drinken ervoor.. deed dus ook die smiley test, dan ook geen gedoe wanneer het streepje dik genoeg is! Oh maar mocht je op een bepaald moment een moddervette streep blijven zien: ovu testen reageren ook op hcg.. zo ontdekte ik mijn zwangerschap toen ik me in mijn cyclusduur had vergist haha!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Jackyy
  Bijdrager
  #10370924 Quote

  @stephw bedankt voor je reactie 😊. Mocht het deze maand niet zijn gelukt dan ga ik indd die van cb halen. Voor nu is het toch maar afwachten. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct