Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Al 6 maanden een vieze verflucht in de babykamer

 • Auteur
  Berichten
 • #10181676

  Dag iedereen, ik heb 6 maanden geleden de toekomstige babykamer geverfd alleen hangt er sindsdien een vieze geur in de kamer die niet weg gaat. Ik ben bang dat dit door de muurverf is gekomen. Helaas was dit een oude emmer verf waaraan ik niks zag of iets vreemds aan rook. Dus dacht dat het goed zat. Daarnaast heb ik in de zelfde tijd ook een bedje en commode geverfd op waterbasis. Kan dit een reactie op beide zijn geweest of ligt het echt aan de muurverf? 

  Deze tips al geprobeerd:

  Schotel met gemalen koffie, zout, melk, ui.

  Ventilatierooster staat dag en nacht open.

  Iemand nog tips? (Zonder een mannetje te laten komen 😅) Alvast bedankt 😊

   

   


  Liefdevoortwee
  Bijdrager
  #10181677 Quote

  Super vervelend dat het na 6 maanden nog steeds zo ruikt! Durf niet te zeggen of het aan de houdbaarheid van de verf heeft gelegen.. maar het eerste wat bij mij op komt is overschilderen.

  Ik zou zelf na 6 maanden super gefrustreerd zijn door de vieze geur en hulptroepen inschakelen (mits mogelijk) om de kamer een laag verse verf te geven. 🙂

  #10181685 Quote

  Zat ik ook aan te denken om een nieuwe laag verf eroverheen te doen alleen ben ik bang dat de lucht er misschien toch doorheenkomt. 


  Liefdevoortwee
  Bijdrager
  #10181688 Quote

  Denk dat het voorlopig de meest logische en goedkope oplossing is.. zonder een mannetje te laten komen. 

  Heb je ook al gedacht evt aan vocht of schimmel? (Zal het wss niet zijn hoor als je zelf al denkt dat het aan de verf lag) 

  #10181691 Quote

  Was niks aan de muur verder te zien. Deze wandjes grenzen aan een andere slaapkamer en de muur van de buurman. 

  #10181704 Quote

  En het ligt niet aan de zwangere neus? Ik merk dat ik nu dingen echt anders ruik dan voorheen. Niet eens zozeer sterker maar wel anders. Ruiken andere mensen die geur ook? 

  En gewoon een lekkere geurverspreider neerzetten of geurkaarsjes? 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10181721 Quote

  Nee helaas ligt het niet aan mijn zwangere neus. De geur is in die 3 maanden niet anders geworden. Mijn partner ruikt het ook. 

  #10181727 Quote

  Ik heb denk ik wel twee maanden achter elkaar het raam elke dag een stuk open gehad nadat ik geverfd had, en nu is het bij ons eindelijk weg! Alleen een ventilatierooster open was bij ons iig niet genoeg..

  #10181751 Quote

  Ik denk dat ik dat vanaf vandaag maar ga doen. Een kijken wat het doet. Hoelang heeft het bij jullie de in de kamer de verflucht in totaal gehangen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct