Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Alleen Maar Aan Het Slapen

 • Auteur
  Berichten

 • Ayla
  Bijdrager
  #10482177

  Hallo allemaal,
  Ik ben 6+4 weken zwanger en ik voel me enorm moe. We zijn met mijn man op vakantie en ik ben alleen maar aan het slapen. Dag en nacht door. Hoe hebben jullie dit ervaren? Kunnen jullie je ervaringen met mij delen?


  BibiWa
  Bijdrager
  #10482180 Quote

  Ik heb in week 6 tot 8 ook bijna alleen maar op de bank gehangen tv te kijken. Ik was te moe om een boek te lezen of iets anders te doen. Vreselijk vond ik het. Ik kon geen tv meer zien, maar puf voor iets anders had ik niet. Vanaf week 8 werd dat beter. Nog steeds moe maar niet meer zo belachelijk moe.


  Boterbloempje
  Bijdrager
  #10482181 Quote

  Ik had dat rond de 10 weken, ook op vakantie. Ik sliep zodra we terug waren van een uitje of zodra we in de auto zaten. Ik probeerde iedere middag een dutje te doen en dan trok ik het de rest van de dag wel.

  #10482182 Quote

  Herkenbaar! Ik had overdag om de 2 uur wel weer behoefte aan een dutje en om 19 uur lag ik in bed. Vooral tot week 11 was het bij mij zo. Daarna iets beter.
  Beetje balen dat het bij jou net op vakantie is, maar anderzijds fijn dat je geen verplichtingen hebt en er gewoon aan toe kan geven.


  Lewis
  Bijdrager
  #10482188 Quote

  Bij de eerste maakte ik vooral heel lange nachten. Echt van een uur of 10 slapen. Maar nu met de tweede kan dat niet. Ik ben nu 8 weken zwanger en heb de afgelopen weken wel zitten vechten tegen de slaap op mn werk of met een dreumes op schoot. Even een half uurtje powernap in de middag is alles dat ik extra kan pakken, in combi met gebroken nachten van 6 a 7 uur. Dus deze keer is wel pittiger. Maar tegelijk went de vermoeidheid ook doordat ik al een baby gewend ben ofzo… Gewoon bij neerleggen. En dutjes doen waar je kan. “De baby moet slapen” 😅

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct