Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Alleen Maar Huilen Savonds

 • Auteur
  Berichten
 • #10520516

  Wie heeft voor ons de gouden tip..wij krijgen het maar niet onder controle. 

  Ons zoontje is morgen 12 weken oud, vanaf begin echt een makkelijke baby 1 x snachts eruit savondje in bedje niks aan de hand. Tot dat 4 weken geleden steeds meer begon te huilen. Bleek uiteindelijk de voeding te zijn. Daar doet die het super op. Nu is die ondertussen ook al wel 10 dagen gewend aan de nieuwe voeding en overdag niks aan de hand.

  Slaapt van savonds 22.30 Tot uurtje of 5/6 krijgt fles terug na bed Tot uurtje of 9. Nou klinkt heerlijk toch?

  Nu hebben we nou zeker denk ik al 3 weken lang savonds feest. De ene x om 19.00 dan 20.00 en dan is het huilen huilen huilen we leggen hem optijd in bed voor zijn slaapje dat gaat goed Tot die wakker word en dan is het non stop huilen.

  Badje werkt niet in draagzak heeft 1 avond geholpen daarna ook niks . Bij hem blijven zodat die langer kan slapen in bedje werkt niet. 

  En het allerergste hij blijft zo ontroostbaar de voeding is het echt niet want een flesje aanbieden doet die niks mee.. krampjes zou misschien iets kunnen maar overdag heeft die ook nergens last van.

  Persoonlijk denk ik zelf dat die savonds zo moe is dat het slapen niet lukt dat die na die 45 min het niet verlengen kan. 

  Overdag gaan oprecht de dutjes goed .daarom snappen we de avond niet.  En het duurt nu al zo lang.. zoals vanavond vanaf 7 u huilen en we kwamen al vervelend uit met de fles Dus de laagste zou dan 21.00 u zijn ik wou al rekken maar door het vele huilen toch aangeboden hij viel al na 60cc dus in slaap om 21.00 zo moe van het huilen nu geef ik heb qlnog een voeding om 22.00 om hem de nacht door te trekken  maar niks helpt dus tegen het huilen en is nu echt al 2.5 week zo..

   


  Dootje
  Bijdrager
  #10520518 Quote

  Kan verlatingsangst zijn.


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10520532 Quote

  Heb je de huisarts al gevraagd de oortjes etc even te checken voor de zekerheid in medische dingen uit te sluiten? Het zou anders kunnen dat je kindje veel prikkels opneemt op de dag en dit in de avond verwerkt voor het slapen gaan. Met het huilen, ontlaadt je kindje en kan het daarna slapen. Zeker met een lastige start met ongemakken met de voeding, zou het kunnen dat het wat gevoeliger is. Een hele fijne (maar misschien beetje alternatieve) is een wol/zijden strikmutsje laten dragen tijdens de dag. Het idee erachter is dat door de openstaande fontanel baby’s prikkels veel heftiger binnen krijgen en zo’n mutsje geeft een natuurlijke isolatie. Als het trouwens daarvan is, kan het huilen dus ook eigenlijk geen kwaad maar is wel heel erg naar.. om jezelf rustig te houden (want jouw stress voelt je kindje ook en dat constante gehuil is gekmakend, weet er helaas alles van), kan ik ook oordoppen aanraden. Dan blijf je troosten en rondlopen, of huid op huid samen op bed liggen of wat dan ook, maar raak je zelf niet zo opgefokt van het geluid van het huilen. Hoop dat je hier iets mee kan!! Stay strong, er zijn en je kindje troosten is super super zwaar, je doet het goed! En ga soms ook even een paar uurtjes weg en vraag een ander even een avondje te lopen en wiegen!


  Firemen
  Bijdrager
  #10520818 Quote

  Ik zou gaan voor een structuur en vast ritueel (vooral een vast ritueel bij het slapen gaan)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct