Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Allereerste symptomen zwangerschap?

 • Auteur
  Berichten

 • Marie Noe
  Bijdrager
  #10362100

  Hoi allemaal,

  Mijn vriend en ik zijn eindelijk bezig om te proberen een kindje te krijgen. Ik ben na het stoppen met de pil 2 maal ongesteld geworden en mijn precieze cyclus is daarom nog lastig te bepalen. 

  11 september is mijn laatste emenstruatie begonnen. Deze duurde maar 3 dagen en was nog steeds heel licht. 

  Nu hebben we in de week (waarvan ik denk dat de ovulatie was) heel veel geklust. Sinds die week heb ik verschillende symptomen namelijk:

  - heel veel winderigheid, maar echt extreem

  - droge ogen, 1 oog hartstikke rood

  - veel buikkrampen 

  - veel afscheiding, afgelopen 5 dagen echt extreem veel. Op 29 september zo erg dat ik op werk echt dacht dat ik ineens flink ongesteld was geworden. Het kwam door mijn ondergoed heen.

  - ongesteldheidskrampen

  - gevoelige tepels

  - trekkend gevoel in mijn borst, af en toe met vlagen

  Herkennen jullie deze symptomen van toen jullie zwanger waren? Is dit gebruikelijk voor de eerste weken? 

  Kan niet wachten om een test te doen, maar wil het toch nog even uitstellen. Mijn cyclus is ook nog niet echt consequent waardoor het lastig te bepalen is wanneer ik een test kn doen. 

  Ik hoor graag jullie ervaringen hierover. Dank alvast 🙂 

   

   

   


  Nika
  Bijdrager
  #10362131 Quote

  Dat van de ogen heb ik nog nooit gehoord. 

  Wat gebruikelijk is zijn gevoelige borsten/tepels/misselijkheid/duizeligheid en menstruatie krampen of steekjes. 
  Bij iedereen is dit weer verschillend. Je hoopt natuurlijk dat je zwanger bent maar alleen een test kan je die zekerheid geven.

  Toen ik pril zwanger was , was ik vaak moe en duizelig. Verder nergens last van


  Mandarijntje
  Bijdrager
  #10362132 Quote

  Goh, lastig te zeggen. 

  Mijn eerste en tweede zwangerschap waren zo anders. Ik merkte het ook aan andere dingen. Met andere woorden het kan zeker bij een zwangerschap horen, maar zeker weten gaat bijna niet.

  Toch even geduld hebben 🙈

  Spannend!


  Rosem
  Bijdrager
  #10362141 Quote

  Ik had ook echt krampen! Dat was achteraf de innesteling. En ik had hele gevoelige borsten. Ook mijn humeur ging alle kanten op hahaha. Wanneer wil je zelf gaan testen?? Spannend hoor! 


  Carolinerkj
  Bijdrager
  #10362166 Quote

  Ik had bij 2 van de zwangerschappen bijna geen klachten alleen heel moe nu net zwanger 6w+3 d en moe vaak krampen in men darmen en  sinds  vandaag gevoelige  borsten en veel speegsel. de symptomen lijken op zwangerschapsymptomen maar je lichaam kan je ook goed voor de gek houden dus ik zou wachten tot je kunt testen

  #10362246 Quote

  Altijd super spannend ik ben nu 3 weken zwanger. Ik had voornamelijk last van buikpijn(spierpijn) rugpijn  en veel boeren en windjes laten ik kon niet veel eten hebben want dat kam in een rap tempo omhoog dus ik dacht owjee griepje? . Toen ergens op denk ik dag 4/5na de daad kreeg ik was roze slijm en toen maar gana testen ik was duidelijk zwanger. Nu heb ik wel minder last van mijn spierpijn gelukkig maar moet super vaak poepen… 3/4 x per dag en wit slijm…

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  StephW
  Bijdrager
  #10362247 Quote

  In mijn ogen zijn veel symptomen zowel te verklaren door zwangerschap als door naderende menstruatie. Bovendien: alles wat je aandacht geeft, groeit, dus focus niet teveel op symptomen, dan maak je jezelf helemaal gek. 1e zwangerschap merkte ik helemaal niks. Nu bij de 2e had ik zeer pijnlijke tepels. Verder niet zoveel..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct