Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

alternatieve zorg en zwanger worden

 • Auteur
  Berichten

 • Suussske
  Bijdrager
  #10118004

  Hoi Allemaal,

  Inmiddels zitten wij in ronde 13. We zijn nog niet zwanger geworden en de huisarts wil nog even niets doen, omdat alles goed lijkt. Iemand gaf me laatst aan dat het misschien slim is om eens te kijken naar alternatieve zorg, omdat de hormoonhuishouding misschien niet klopt bijvoorbeeld. 

  Mijn vraag nu: heeft iemand ervaring met alternatieve zorg en was dit positief? Ik hoor graag van jullie.

  Groetjes,


  FT de Vries
  Bijdrager
  #10118010 Quote

  Ik heb zelf als klassiek homeopaat iemand succesvol behandeld. Klachten waren: PCOS, geen eisprong, geen menstruatie etc. Cyclus op gang gekregen en andere klachten verdwenen en er kwamen twee kindjes

  #10118023 Quote

  Hoi Suussske,

  Mijn moeder is acupuncturiste en behandeld veel vrouwen met een kinderwens. Met succes! Misschien is dat iets voor je? 

  Gr. L


  FleurLT
  Bijdrager
  #10118044 Quote

  Hoi Suuuske! Ik zit zelf ook in ronde 13.. afgelopen maand naar de huisarts geweest deze heeft ons wel doorgestuurd. Mijn man heeft zijn zaad laten inleveren en ik heb bloed laten prikken. Hier krijgen wij over 2 weekjes de uitslagen van. De gyn heeft ook met een echo bij mij gekeken maar alles zag er goed uit en ook in mijn menstruatie patroon was niks geks te vinden volgens de gyn. Ik ben heel benieuwd naar de uitslagen en ik voel dat dit voor mezelf al veel rust geeft dat we nu onderzocht worden. 

  Ik ben zelf wel benieuwd naar verhalen met acupunctuur, omdat ik dit wel overweeg. Zelf heb ik het gevoel dat mijn hormoonhuishouding ook wel eens in de war zou kunnen zijn..

  Liefs


  Suussske
  Bijdrager
  #10118210 Quote

  FleurLT, heftig he, als het zo lang duurt? Ik merk dat het me echt sloopt inmiddels.

  Mijn huisarts wil me nog niet doorsturen. We hebben wel zaadonderzoek gedaan en dat was goed. Bij mij wil ze alleen een chlamydiatest doen, wat me zinloos lijkt. Ik zou graag naar de gynaecoloog gaan, in de hoop dat dit me rust geeft. 

  Kunnen ze in het ziekenhuis naar de hormoonhuishouding kijken of doen ze dat niet?

  Acupunctuur lijkt me ook wel interessant, maar dan zou ik niet weten wie daar in gespecialiseerd is hier in de buurt. 


  FleurLT
  Bijdrager
  #10119640 Quote

  Hoi Suuuske, ja zeker heftig! Ik merk ik steeds vaker een momentje heb dat ik er even door heen zit en spontaan in tranen uitbarst. 

  Ze hebben bij mij bloed afgenomen ik denk om te kijken of ik een eisprong heb. Dit kunnen ze geloof ik zien aan de hand van de hormoon waardes in mijn bloed.

  Ik heb zelf al best een tijdje “moeten” wachten tot mijn vriend toe was aan kinderen. Dus eigenlijk was maand drie al een maand te lang. Ik had nooit verwacht  van te voren dat het in maand 13 nog niet raak zou zijn.

  Ik heb begin van dit jaar wel veel stress gehad. Ik ging er vanuit dat dit een oorzaak kon zijn dat het langer duurde, alleen zo lang.. 🙈

  Maar soms heeft het gewoon iets meer tijd nodig. Ik weet wel dat zodra het bij ons raak is wij hier extra blij mee gaan zijn! 💓

  Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct