Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Alweer niet zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • Mamachacha
  Bijdrager
  #10209664

  Hallo dames ! 

  En daar zat ik dan weer op de plee met een negatieve test in me handen. Het is alweer de zoveelste die ik treurig met traan ogen moet bekijken. Maar ik had toch pijnlijke borsten? En ik was misselijk? Maak ik mezelf niet gewoon langzaam gek? Het geen waar ik het meest tegen op kijk is om dit nieuws weer tegen mijn man te moeten vertellen. Pff wat een gedoe , ik had nooit verwacht dat een kinderwens je dagelijks zo bezig kan houden. De teleurstelling was dus ook weer groot vandaag na de negatieve test. Wat kan ik doen? Hoe moet ik hier mee omgaan ? .. ik vind het nogal lastig allemaal.

  x Chasey 


  WilKindje
  Bijdrager
  #10209984 Quote

  O meis ik ken dit gevoel zo goed. Mijn cyclus is al 9 maanden een ramp na de pil waardoor ik al zoveel testen heb gedaan. Dan lijk ik een streepje te zien en 9 dagen later word ik ongesteld, wel met stolstels maar ik durfde ertussen niet meer te testen, gelukkig want dat soort dingen weet ik dan liever ook niet 🙈 Of hij blijft weer wit terwijl ik echt denk dat het dan raak is. 

  Zwanger worden word heel erg onderschat. Ik heb ook gesprekken met mijn man erover. Ik vond het altijd al lastig als hij niet klaarkwam maar nu natuurlijk nog meer. Dit zet dan weer druk op hem waardoor het niet lukt en zo kom je in een cirkel. 

  Iedereen die maar zegt laat het los of je bent er teveel mee bezig, ik wil dit al zo lang.. dan heb ik groenlicht van man lief en lukt het niet. Ik vertel hem niet wat ik test, ik heb mezelf voorgenomen om alleen met echte positieve testen naar hem toe te gaan. 

  Ik kan je dus eigenlijk niet helpen maar misschien helpt het om te lezen dat je niet alleen bent in dit gevoel ☺️ Ik hoop dat je over een paar dagen alsnog positief test

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct