Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Amper Drinken

 • Auteur
  Berichten
 • #10596310

  Hooi,

  Sinds gisteren drinkt mijn zoon met moeite de helft van zijn flessen. Alleen vannacht had hij bijna zijn fles leeg. Hij is nu 5 maanden. Hij dronk ongeveer 5x 180+6. Niet altijd leeg maar dan was het max 50 cc wat hij bij 1 of heel soms 2 flessen liet staan.
  Hij is niet ziek of nou ja zo oogt hij niet. Hij heeft al 2 tanden door dus dat lijkt het ook niet te zijn.
  De 4mnd slaapregressie lijken we hier ook al gehad te hebben afgelopen weken dus ik vraag me toch af waar dit dan vandaan komt?
  Herkent iemand dit? Hij heeft dit nog niet eerder gedaan.


  Tesssa
  Bijdrager
  #10596325 Quote

  Mijn ervaring is dat dit op en af zo gaat. Ik geef volledige borstvoeding, maar zowel mijn dochter 3 jaar geleden als mijn zoontje nu (bijna 5 maanden) hebben ook dagen gehad dat ze minder vaak wilden drinken en/of minder lang. Ik weet niet wat ze binnenkregen/krijgen aangezien ik borstvoeding geef. Maar zolang hij tevreden is en niet ziek, vind ik het prima. Wij hebben sommige dagen ook minder honger, denk ik dan maar. 


  Tesssa
  Bijdrager
  #10596326 Quote

  Een paar dagen terug was ik een dag weg en kreeg hij afgekolfde melk in de fles. Daar is hij gewoon niet zo’n fan van, dus 1 voeding drink hij maar 30cc. Veel te weinig natuurlijk, maar ja, hij deed het er goed op 🤷‍♀️


  Essil
  Bijdrager
  #10596548 Quote

  Bij ons scommelde het echt enorm, de melkinname. Kan van alles zijn. Waarschijnlijk voelt hij zich gewoon een beetje ziek.


  Essil
  Bijdrager
  #10596553 Quote

  Misschien ook wel de melk zat, en zin in vast voedsel? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct