Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Andere cyclussen/menstruatie na miskraam..

 • Auteur
  Berichten

 • MilkaOreo
  Bijdrager
  #10317008

  Hallo Dames,

  3 maanden geleden heb ik helaas een miskraam gehad met 8 weken zwangerschap. Op de echo was te zien dat het hartje was gestopt met kloppen, hierna met medicijnen weeen opgewekt.

  Na de miskraam had ik 4 weken non-stop bloedingen.. Toen het net 2 dagen was gestopt werd ik weer ongesteld. Maar echt heftig ongesteld met veel bloedverlies en dit duurde 8 dagen. Dit is normaal, heb ik gehoord.

  Maar nu heb ik de afgelopen 2 maanden hele korte cyclussen gehad. Ovulatie op CD14 (bevestigd door ovulatietest) en mijn ”menstruatie” begint al op 10DPO maar kan het niet echt een menstruatie noemen.. Het duurt maarliest 2 dagen waarbij het echt gaat om niet meer dan wat druppels bloedverlies. De eerste keer dacht ik zelfs dat het innestelingsbloeding was, omdat het zó weinig is.

  Zijn er meer vrouwen die zo’n korte cyclus hebben? Zo weinig ongestgeld zijn en de menstruatie al zo snel aankondigd? Ik ben bang dat mijn LH fase te kort is..

  Ik heb trouwens nog nooit een hele cyclus gehad dus ik weet niet wat normaal is voor mij. Ik ben altijd aan de pil geweest en twee keer gestopt waarbij ik ook beide keren direct zwanger was. Dus dit is allemaal nieuw voor mij.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct