Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Andere Uitgerekende Datum

 • Auteur
  Berichten

 • Dees
  Bijdrager
  #10541095

  Hoi!

  Vrijdag 4 maart had ik een positieve test in mijn handen, super blij natuurlijk! Nu had ik zelf uitgerekend dat ik ongeveer 8 november zou bevallen.
  Nu was ik vanochtend bij de dokter en die maakte een echo en daar kwam uit dat mijn uitgerekende datum 16 november is. Dit zou betekenen dat ik een week vooruit liep en dat ik ipv as dinsdag 7 weken pas 6 weken zou zijn. Zou dit kunnen kloppen? Ik neem aan dat de datum van de echo het meest betrouwbaar is..?


  Klijn
  Bijdrager
  #10541099 Quote

  Met zo’n vroege echo kunnen ze er best een weekje naast zitten hoor. Waar baseer je je eigen datum op? Met een regelmatige cyclus van 28 dagen kan dat best heel betrouwbaar zijn, maar nog nauwkeuriger is als je weet wanneer je eisprong was.
  Hoe dan ook, met een volgende echo bepalen ze officieel het termijn (zo rond 11 weken meestal) en die is wel heel betrouwbaar =)


  Momtobe
  Bijdrager
  #10541101 Quote

  Bij mijn eerste echo werd ik ook een aantal dagen teruggezet, en bij de termijn echo was het weer bijgetrokken en zat ik alsnog op de datum die ik zelf al berekend had.


  Dees
  Bijdrager
  #10541105 Quote

  Ja, tis bij mij best wel verschillend. Ik heb tussendoor ook nog een operatie gehad waardoor alles ook een beetje door elkaar is gegaan. Maar jk wacht de volgende echo even af dan. Dankjewel voor je reactie!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct