Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Angelsound Doppler

 • Auteur
  Berichten

 • BecenDavid
  Bijdrager
  #10195980

  Hoihoi! 

  Ik heb sinds een week een angelsound en deze werkt best goed, ik kon het hartje vrij vlot vinden en ook op een redelijk rap tempo. Nu ben ik net even aan het zoeken en ik hoor constant wel rond de zelfde plek een kloppend geluid maar die gaat langzamer dan ik gewend ben, ik heb het idee dat dit niet het hartje is of dat het hartje ineens langzamer klopt, een snellere hartslag kan ik eventjes niet vinden. Heeft iemand ervaringen met de angelsound? 


  BecenDavid
  Bijdrager
  #10195981 Quote

  Ik vind net toevallig de hartslag, weet iemand wat dat langzamere geklop is? Het is niet mijn hart dat heb ik al vergeleken. 


  Majom
  Bijdrager
  #10195991 Quote

  Hoi BeccaW,

  In het begin hoorde ik alleen maar een soort geklop bij het horen van het hartje.

  Nu sinds 2 weken hoor ik echt een pompende hartslag. Op andere plekken op mijn buik hoor ik nog steeds het kloppende geluid. Dat klinkt bij mij ook inderdaad langzamer. Ik ga er vanuit dat het pompende geluid nu is, omdat de baby steeds groter wordt en je dan vlakbij zit en het kloppende geluid het weerkaatsende geluid is in de rest van mn buik aangezien ik dat altijd heb gehoord in de weken hiervoor. Ik ben nu trouwens 19+1 weken zwanger.


  MamaPatty
  Bijdrager
  #10195998 Quote

  Het kan ook het kloppen van de navelstreng zijn !

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct