Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Angst Voor 1e Echo

 • Auteur
  Berichten

 • DionSam
  Bijdrager
  #10274642

  Hallo dames! (En heren?) 

  woensdag hebben wij op precies 7 wkn onze eerste echo. Ik heb eerder een miskraam gehad op 7w5d. Toen waren de testen alleen maar tuurstreepjes. Deze zwangerschap zijn de lijnen echt donker, maar toen ik een aantal dagen geleden testte namen ze af en werd de test lichter. Ik weet dat blijven testen niet goed is, maar na m’n miskraam kan ik het maar niet geloven. Nu ben ik enorm bang voor de echo! Straks is er niks aan de hand en is er een leeg vruchtzakje of geen kloppend hartje. Of komt er na de echo weer een miskraam! 

  ik ben zo bezorgd en probeer ervan uit te gaan dat er toch geen kindje is, om de teleurstelling te voorkomen. Nu heeft m’n vriend het gisteren tegen zijn ouders verteld en die waren helemaal trots! Nu is de angst voor een miskraam en teleurstelling juist nog groter… 

   

  hoe gingen jullie hiermee om? 


  Deeeee
  Bijdrager
  #10274662 Quote

  Ik snap dat je een angst heb doordat je een miskraam heb mee gemaakt. 

  Probeer naar je echo toe te leven en dat af te wachten. Ik denk wel dat het altijd een goede instelling is om niet te ver vooruit te kijken en te hopen. 

  Bespreek je zorgen ook woensdag bij de echo. Wellicht heeft de verloskundige nog een tip. 


  Aaapje
  Bijdrager
  #10274670 Quote

  Ik snap je angst heel goed! Zelf net een mk gehad en denk dat ik een volgende zwangerschap ook wat onzekerder zou zijn..

  Wat betreft de testen, ik heb gelezen dat je hcg op een gegeven moment zo hoog zijn dat het niet meer met zwangerschapstesten te testen valt..

  Probeer positief te blijven 🙏

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct