Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Angst Voor Thuisbevallingen

 • Auteur
  Berichten

 • Hilde Tholen
  Bijdrager
  #10354945

  Ik ben bang dat ik door Corona thuis moet bevallen. Wie herkent dat?


  MoederTH
  Bijdrager
  #10354998 Quote

  Zover ik weet is er op het moment helemaal geen enkele reden waarom je niet gewoon in het ziekenhuis zou kunnen bevallen als je dit graag zou willen. Tijdens Corona gaat dit ook allemaal normaal door en zijn ze extra voorzichtig.

  ik kan me wel voorstellen dat er op het moment thuisbevallingen meer aangeprezen worden, de keuze blijft altijd bij jou. Het is misschien wel verstandig om deze angst met je verloskundige te bespreken. 

  zelf heb ik een thuisbevalling gedaan en vond dit echt super fijn, hard werken (dat is het overal) wil het nu weer het liefste thuis doen.

  Succes 😇

   


  gebruiker482178
  Bijdrager
  #10355060 Quote

  Alledrie mijn kinderen zijn thuis geboren, niet iets om bang voor te zijn hoor!


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10355193 Quote

  Je kunt gewoon in het ziekenhuis bevallen hoor als je dat graag wilt. Er mag volgens mij alleen geen bezoek komen als je bevallen bent. Bespreek je angst met de verloskundige. 


  MilkaOreo
  Bijdrager
  #10355414 Quote

  Je kan gewoon in het ziekenhuis bevallen hoor! Dus zou je daar niet te druk om maken, als Corona de reden is. Ik ben juist bang dat ik thuis moet bevallen omdat er te weinig tijd is om naar het ziekenhuis te gaan.. het is voor ons 20 minuten rijden. Bij me vorige bevalling ging alles zo snel, we waren net optijd in het ziekenhuis. Tweede bevalling schijnt  nog sneller te gaan..

  Maar me schoonzus is toevallig een aantal weken geleden (bewust) thuis bevallen  en zij vond dit heel prettig. Ik zelf moet er niet aan denken haha liever in het ziekenhuis met alles bij de hand.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct