Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Angsten

 • Auteur
  Berichten
 • #10170768

  Hoi! Ik heb lang nagedacht of ik dit wel zou delen maar zou het toch graag kwijt willen.

  Ik ben nu 30 weken zwanger en tot week 25 ging alles eigenlijk perfect. Toen is geconstateerd dat ik te veel vruchtwater heb (daardoor een veel te grote baarmoeder en veel druk in mijn buik, veel hardere buiken). Ik ben toen gaan googlen daar op en dan kom je toch wel uit op verhoogde risico’s op placentaloslasting etc. Etc.  Een placentaloslating is op een of andere manier mijn hele zwangerschap al een grote angst… Bang dat ik dit krijg en niet meteen merk ofzo?! Tevens ben ik de laatste dagen heel bang dat er alsnog wat mis gaat met ons kleintje (in de resterende 10 weken of bij de bevalling). 

  Ik wilde dit toch graag kwijt.


  Bellachica
  Bijdrager
  #10170776 Quote

  Haaaii! Xx

  heb het zelf niet mee gemaakt maar kan je angst daarvoor echt begrijpen. Ik ben zelf een muts die ook dingen gaat opzoeken en bepaalde dingen wil je niet lezen want dat wordt je alleen maar bang van. 

  Misschien kan je dit met je verloskundige bespreken zij kan je meer vertellen en wat rust brengen! 

  heel veel succes.. en het komt goed! ❤️

  #10170797 Quote

  Haaaii! Xx heb het zelf niet mee gemaakt maar kan je angst daarvoor echt begrijpen. Ik ben zelf een muts die ook dingen gaat opzoeken en bepaalde dingen wil je niet lezen want dat wordt je alleen maar bang van. Misschien kan je dit met je verloskundige bespreken zij kan je meer vertellen en wat rust brengen! heel veel succes.. en het komt goed! ❤️

  Dankjewel voor de lieve reactie!


  Sydx
  Bijdrager
  #10171350 Quote

  Als je dingen niet vertrouwd vraag om hulp. Laat ze je de risico’s uitleggen. Google zegt vaak met hoofdpijn al dat je hersenkanker heb dus vertrouw daar a.u.b niet op. Ik zou een gesprekje aanvragen en dan daarop je vertrouwen laten. Kom je daar niet helemaal uit bel dan het ziekenhuis met meer ervaring.
  Hebben ze je al geinformeerd over het einde van je zwangerschap? Want neem aan dat je niet thuis kunt bevallen hiermee?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct