Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Angstig 3

 • Auteur
  Berichten
 • #10593816

  Hallo ik ben Robin 26 jaar en momenteel zwanger van mijn eerste kindje. Ik ben nu 6 weken zwanger en sinds een week op en af roze bloedverlies met afvegen . Dan weer wel en dan weer niks. Ik word er heel bang van maar bij de verloskundige kan ik pas in december terecht . Iemand dit nog meer meegemaakt? Hoor het graag

  Knuffel

  #10593826 Quote

  Het is 50/50 of de baby blijft zitten bij bloedverlies. Het is heel naar om zolang nog in onzekerheid te zitten. Ik heb het zelf ook meegemaakt. Bij 7 weken bloedverlies en het hartje klopte goed maar bij 8 weken en nog steeds bloedverlies was hij dood.  Veel sterkte. 

  #10594550 Quote

  Ik heb dit ook gehad en heb net zolang gezocht en gebeld tot ik ergens terecht kon voor een echo. Ik was niet aangesloten bij een verloskundige praktijk maar maakte me zo’n zorgen! Daar eenmaal gehoord dat de zwangerschap niet was blijven zitten en veel steun gekregen, ook met een vervolgafspraak waarin een nieuwe echo werd gemaakt. Je hebt recht op gemoedsrust! Dus ik zou niet wachten maar goed zoeken naar een plek waar je direct terecht kunt voor een echo. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct